Vleesmolens

Elektrische vleesvermalser, HENDI, 230V/350W, 514x224x(H)430mm

938,00
SKU: 975305
Maximale vlees stuk grootte: 160 mm breed x 30 mm dik. Roestvaststalen behuizing. Rollers voor rund en varken inbegrepen. Vermalser

Gehaktmolen 198, HENDI, 230V/400W, 195x274x(H)430mm

192,00
SKU: 210864
Ideaal voor kleine hoeveelheden en worsten maken, niet voor professioneel gebruik. Aluminium behuizing. Gietijzeren invoerbak met vleeshouder en stofdeksel. Stamper

Gehaktmolen Kitchen Line 12, HENDI, Kitchen Line, 230V/550W, 240x393x(H)560mm

713,00
SKU: 210802
Roestvaststalen invoer bak, doorvoerschacht van speciale aluminium legering. Mes en wormschroef van roestvast staal, trechter van gietijzer. Inclusief stamper en

Gehaktmolen Kitchen Line 22, HENDI, Kitchen Line, 230V/750W, 239x424x(H)571mm

822,00
SKU: 210819
roestvaststalen invoer bak, doorvoerschacht van speciale aluminium legering. Mes en wormschroef van roestvast staal, trechter van gietijzer. Inclusief stamper en

Gehaktmolenmes, HENDI, 210802

8,00
SKU: 282359
Het Hendi gehaktmolenmes is een accessoire van roestvast staal, aanbevolen voor gebruik in gehaktmolens.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210802, ⌀2mm

21,00
SKU: 282267
ø70 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210802, ⌀3mm

21,00
SKU: 282250
ø70 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210802, ⌀4.5mm

21,00
SKU: 282243
ø70 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210802, ⌀6mm

21,00
SKU: 282236
ø70 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210802, ⌀8mm

21,00
SKU: 282229
ø70 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210819, ⌀2mm

69,00
SKU: 282052
ø82 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210819, ⌀3mm

51,00
SKU: 282045
ø82 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210819, ⌀4.5mm

39,00
SKU: 282038
ø82 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210819, ⌀6mm

39,00
SKU: 282021
ø82 mm.

Geperforeerde plaat, HENDI, 210819, ⌀8mm

39,00
SKU: 282014
ø82 mm.

Hamburgerpers, HENDI, ⌀120x(H)80mm

10,00
SKU: 513026
Maakt hamburgers met een diameter van ø115 mm. Gemaakt van aluminiumlegering met anti-aanbaklaag. Handgreep van polypropyleen.

Hamburgerpers, HENDI, ø130 mm, 250x230x(H)270mm

283,00
SKU: 282113
De HENDI Hamburgerpers is voorzien van een duurzame behuizing en bovenpers uit geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor langdurige prestaties. Het tilt de hamburger automatisch op na het vormen, versnelt de voorbereiding en vermindert de handmatige hantering. Een praktische hendel maakt het eenvoudig om de hamburger uit de vorm te halen, terwijl de meegeleverde vetvrijpapieren hamburger scheiders zorgen voor een hygiënische en efficiënte stapeling. Voorzien van een eenvoudige drukknop om de pers te laten zakken en antislipvoetjes voor extra stabiliteit – deze pers garandeert keer op keer consistente resultaten.

Rollers voor gevogelte, HENDI, 235x130x(H)120mm

217,00
SKU: 975329
Voor gebruik met HENDI Elektrische vleesvermalser 975305. Roestvaststalen behuizing. 2 rollers van polypropyleen. Roller lengte 180 mm.

Rollers voor shoarma, HENDI, 235x130x(H)120mm

635,00
SKU: 975312
Voor gebruik met HENDI Elektrische vleesvermalser 975305. Roestvaststalen behuizing en messen. 2 sets messen snijden 4 mm brede stroken. Roller

Snijmachine 195 Profi Line, HENDI, Profi Line, 230V/200W, 416x400x(H)335mm

471,00
SKU: 210031
Mesdiameter: 195 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm. Maximale snijdiameter: 120 mm. Bullet Points: Snijdikte gemakkelijk aan

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.