Snijmachine 300 Profi Line , HENDI, Profi Line, 230V/420W, 602x573x(H)456mm

998,00
SKU: 210017
Mesdiameter: 300 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 14 mm. Maximale snijdiameter: 200 mm.

Snijmachine mes met antikleefcoating, HENDI, Profi Line, 210000 210086, ⌀250mm

160,00
SKU: 975749
Voor het snijden van kaas.

Snijmachine mes met antikleefcoating, HENDI, Profi Line, 210017, ⌀300mm

196,00
SKU: 975756
Voor het snijden van kaas.

Snijmachine mes met antikleefcoating, HENDI, Profi Line, 210031 970294, ⌀195mm

120,00
SKU: 975800
Voor het snijden van kaas.

Snijmachine mes met antikleefcoating, HENDI, Profi Line, 210048 210086, ⌀220mm

132,00
SKU: 975732
Voor het snijden van kaas.

Snijmachine Profi Line 220 rode uitvoering, HENDI, Profi Line, 230V/280W, 506x435x(H)347mm

541,00
SKU: 970294
Mesdiameter: 220 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm. Maximale snijdiameter: 150 mm. Afgewerkt met een speciale rode

Snijmachine Profi Line 220, HENDI, Profi Line, 230V/280W, 506x435x(H)347mm

523,00
SKU: 210048
Mesdiameter: 220 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm. Maximale snijdiameter: 150 mm. Bullet Points: Snijdikte gemakkelijk aan

Snijmachine Profi Line 250, HENDI, Profi Line, 230V/320W, 514x484x(H)373mm

603,00
SKU: 210000
Mesdiameter: 250 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm. Maximale snijdiameter: 180 mm. Bullet Points: Snijdikte gemakkelijk aan

Vervangingsmes voor elektrische snijmachines., HENDI, 210000 & 210086, ø250mm

180,00
SKU: 901915
Vervang je mes om de levensduur van je elektrische snijmachine te verlengen. Voor gebruik met HENDI Snijmachines Profi Line 210000,

Vervangingsmes voor elektrische snijmachines., HENDI, 210017, ø300mm

236,00
SKU: 901922
Vervang je mes om de levensduur van je elektrische snijmachine te verlengen. Voor gebruik met HENDI Snijmachines Profi Line 210000,

Wormschroef, HENDI, 210802

79,00
SKU: 931257
De Hendi-wormschroef is een accessoire voor slagers gemaakt van roestvast staal, aanbevolen voor gebruik in vleesmessen. Verkrijgbaar in verschillende modellen voor de volgende mincers: as 931257 voor Hendi 210802 vleesmessen, as 933367 voor Hendi 210819 vleesmessen.

Wormschroef, HENDI, 210819

73,00
SKU: 933367
De Hendi-wormschroef is een accessoire voor slagers gemaakt van roestvast staal, aanbevolen voor gebruik in vleesmessen. Verkrijgbaar in verschillende modellen voor de volgende mincers: as 931257 voor Hendi 210802 vleesmessen, as 933367 voor Hendi 210819 vleesmessen.

Worstenvulmachine Profi Line, HENDI, Profi Line, 10L, 415x315x(H)690mm

378,00
SKU: 282151
Behuizing van gelakt staal, cilinder en duwer van roestvast staal. Voorzien van een eenvoudig te gebruiken vul systeem met 2

Worstenvulmachine Profi Line, HENDI, Profi Line, 3L, 304x304x(H)525mm

229,00
SKU: 282571
Behuizing van gelakt staal, cilinder en duwer van roestvast staal. Voorzien van een eenvoudig te gebruiken vul systeem met 2

Worstenvulmachine Profi Line, HENDI, Profi Line, 5L, 304x304x(H)640mm

284,00
SKU: 282588
Behuizing van gelakt staal, cilinder en duwer van roestvast staal. Voorzien van een eenvoudig te gebruiken vul systeem met 2

Worstenvulmachine Profi Line, HENDI, Profi Line, 7L, 300x340x(H)830mm

338,00
SKU: 282090
Behuizing van gelakt staal, cilinder en duwer van roestvast staal. Voorzien van een eenvoudig te gebruiken vul systeem met 2

Worstsnijder – elektrisch, HENDI, 230V/135W, 255x187x(H)330mm

272,00
SKU: 265109
Elektrische worstensnijder met dubbel mes en regelbare snijdikte. Extra lange invoerschacht voor allerlei soorten worst. Maximum diameter van 48 mm.

Worstsnijder – manueel, HENDI, 275x170x(H)235mm

154,00
SKU: 222805
Stabiele voet dankzij zuignappen. Hoogwaardige, gekarteld geslepen messen. Eenvoudig te reinigen. Snijdt 11 plakken.

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.