Allereerst komen we samen met de klant en bespreken we de wensen en behoeften in detail. Vervolgens worden de maten genomen en creëren we een gedetailleerde tekening. Ongeveer 1-2 weken later presenteren we de tekening aan de klant en als deze wordt goedgekeurd, voeren we exact dezelfde tekening uit.

We maken vrijwel voor alle projecten tekeningen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant.

Bij het maken van de tekening staan de wensen van onze klant uiteraard voorop. We voegen echter ook onze eigen ervaring en visie toe om de tekening te verfraaien en deze optimaal te laten aansluiten bij de behoeften van de klant. We houden onze klant op de hoogte van onze ideeën en zorgen ervoor dat zij tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. 

De gewenste materialen en decoratie van de klant hebben een impact op de prijs. Daarnaast kunnen de merken die de klant kiest ook van invloed zijn op de prijs.

Dit kan variëren afhankelijk van de gebruikte producten. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie. 

Voor elektronische apparaten geldt een garantieperiode van 1 jaar. Voor andere producten verschilt de garantieperiode afhankelijk van het merk.

Ja, we produceren borden op maat volgens het gewenste ontwerp. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie.

U kunt gratis een offerte aanvragen via onze website voor voorafgaande informatie.