Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Subfamilie
- 10x GN 1/1 - ELECTRIC 2
- 10x GN 1/1 - GAS 1
- 10x GN 2/1 - ELECTRIC 2
- 10x GN 2/1 - GAS 1
- 20x GN 1/1 - ELECTRIC 1
- 20x GN 1/1 - GAS 1
- 20x GN 2/1 - ELECTRIC 1
- 20x GN 2/1 - GAS 1
- 4x GN 1/1 - ELECTRIC 4
- 4x GN 2/3 - ELECTRIC 3
- 600/ GAS 2
- 6x GN 1/1 - ELECTRIC 4
- 6x GN 1/1 - GAS 1
- 700 / ELECTRIC 4
- 700/ GAS 3
- 900 / GAS 3
- ELECTRIC 2
- GAS 1
Gemotoriseerd dampkap, oven 20x GN 1/1
Kit van 12 spitten, lengte 350 mm
Neutrale kast en lade, oven 10x GN 2/1
Neutrale kast met lade, oven 10x GN 1/1
Onderstel oven, met bodemtablet
Onderstel oven, met bodemtablet
Opvangschouw “verbrande gassen”, 20x GN 1/1
Opvangschouw verbrande gassen, 10x GN 1/1 – GN 2/1
Opvangschouw verbrande gassen, 20x GN 2/1
Platendraagstructuur voor onderstel SCF-511-S
R.V.S. onderstel voor ovens …-511
R.V.S. onderstel voor ovens …-511
R.V.S. plaat voor GASTRO23/X-P
Schalensteun (L-R), elektrische oven 10x GN 1/1, tussenruimte 60 mm
Stoomgrill op gas met gietijzeren rooster -Top-
Stoomgrill op gas met gietijzeren rooster -Top-
Structuur voor platen, 8 niveaus, voor onderstel
Structuur voor platen, 8 niveaus, voor onderstel
Structuur voor platen, 8 niveaus, voor onderstel+Onderstel oven, met bodemtablet
Struktuur (L-R), oven 10x GN 1/1 (80 mm)
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.