Pizzeria

Band-uitroller, tafelmodel, 500×700 mm

6.261,00
SKU: LB50-75/SS
mm (B x D x H) : 1520 x 920 x 700 - kW (elec) : 0.55 - Voltage : 400/3N 50-60Hz

Band-uitroller, tafelmodel, 500×700 mm – Variabele snelheid

6.936,00
SKU: LB50-75/MVV
mm (B x D x H) : 1520 x 920 x 700 - kW (elec) : 0.55

Basisafsluiting met deuren voor 6-pizza oven

3.328,00
SKU: TIB/BASP6
mm (B x D x H) : 850 x 1323 x 1108,5

Basisafsluiting met deuren voor 9-pizza oven

3.660,00
SKU: TIB/BASP9
mm (B x D x H) : 1130 x 1500 x 1028,5

Bedieningspaneel

1.399,00
SKU: TDF-EK
Elektronische thermostaat, rode LED voor de temperatuur in de oven, groene LED, voorgeprogrammeerde temperatuur. Automatische ontsteking (geen waakvlam), grote energiebesparing.

Box voor vervoer pizza

403,00
SKU: BP33R
mm (B x D x H) : 405 x 410 x 500

Box voor vervoer pizza

403,00
SKU: BP33R-LIQ
mm (B x D x H) : 405 x 410 x 500

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, boven en onder geribd, 230V/3600W, 570x395x(H)510mm

402,00
SKU: 263709
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. Geribbeld.

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/3600W, 570x395x(H)510mm

402,00
SKU: 263808
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. 1/2 geribbeld en 1/2 glad.

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, half glad, half geribd, 230V/3600W, 575x430x(H)510mm

402,00
SKU: 263907
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. 1/2 glad, 1/2 geribbeld.

Contactgrill – enkel, HENDI, boven en onder geribd, 230V/1800W, 310x426x(H)210mm

238,00
SKU: 263501
Grilloppervlak 220×232 mm. Geheel geribd.

Contactgrill – enkel, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/1800W, 310x400x(H)210mm

238,00
SKU: 263600
Grilloppervlak 220×232 mm. 1/2 geribd en 1/2 glad.

Contactgrill “Panini”, HENDI, boven en onder geribd, 230V/2200W, 432x396x(H)214mm

281,00
SKU: 263655
Grilloppervlak 340×235 mm. Geheel geribbeld

Contactgrill Panini XL, HENDI, 230V/2700W, 548x464x(H)231mm

471,00
SKU: 263624
Perfect voor het grillen en verwarmen van panini's, vlees, worstjes en groenten. Met de krachtige hitte elementen kan voedsel efficiënt en snel worden bereid. Deze grill is een goede aanvulling voor elk restaurant, elke bar of elk cateringbedrijf.

Contactgrill Panini, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/2200W, 430x370x(H)210mm

281,00
SKU: 263662
Grilloppervlak 340×235 mm. 1/2 geribbeld en 1/2 glad.

Dampkap “met motor”, oven “extra large” 6 & 12 pizza’s

3.094,00
SKU: KGD6/AS-LDPS
mm (B x D x H) : 1546 x 1200 x 410 - kW (elec) : 0.13

Dampkap “met motor”, oven 4 & 8 pizza’s

2.783,00
SKU: KGD4/AS-DPS
mm (B x D x H) : 1188 x 1200 x 410 - kW (elec) : 0.13

Dampkap “met motor”, oven 6 & 12 pizza’s

2.837,00
SKU: KGD6/AS-DPS
mm (B x D x H) : 1188 x 1200 x 410 - kW (elec) : 0.13

Dampkap “met motor”, oven 9 & 18 pizza’s

3.148,00
SKU: KGD9/AS-DPS
mm (B x D x H) : 1546 x 1200 x 410 - kW (elec) : 0.13

Dampkap met moto voor ovens

1.919,00
SKU: HVT3
mm (B x D x H) : 1660 x 1280 x 230 - kW (elec) : 0.25

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.