Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
- 1 niveau 3
- 2 Niveaux 3
- A pont 1
- Bain-marie / 4xGN 1/1 3
- Bakken EN 600x400 4
- Chauffants / Vitrocéramique 1
- Eléments vitrine chaude fermée 5
- Fonds perforés 5
- GN / Bain-marie 4
- Outillages 8
- Panoramiques 4
- Pelles 19
- Plafonniers 4
- Platines EN 600x400 3
- Platines rondes 4
- Salad bars / Réfrigérés 2
- Versions de table 10
- Versions de table ou Plafonnier 8
Subfamilie
Rechthoekige schep in aluminium 360 mm
Rechthoekige schep in aluminium 360×360 mm geperforeerd
Rechthoekige spaan in “R.V.S.”, geplastificeerd handvat
Roestvrijstalen pollepel, platte bodem, 170 gr
Ronde bakplaat in plaatijzer Ø 260 mm
Ronde bakplaat in plaatijzer Ø 300 mm
Ronde bakplaat in plaatijzer Ø 340 mm
Ronde bakplaat in plaatijzer Ø 450 mm
Rooster voor warmtevitrine HSD
RVS spatel 90×100
Schep in aluminium Ø 450 mm
Snijplank voor DRSN-24 + DRCS-24
Spaan voor het leegmaken van de asbak van de oven
Spaan voor het leegmaken van de asbak van de oven (210×310 mm)
Steunen “brug” maaltijden verwarmer
Struktuur 15 levels, ruimte 35 mm
Verlek in R.V.S. voor DRSN-24 + DRCS-24
Versnijdingsunit voor vlees, verwarmde basis, 660 mm
Versznijdingsunit voor vlees, onverwarmde basisplaat, 660 mm
Verwarmd uitstalraam geventileerd, 3 niveaus, panoramisch (Zwart)
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.