Hoetscherm links voor DRSN-24 + DRCS-24

438,00
SKU: DSCL-PAN

Kleine ronde pizzaschep Ø 200 mm

56,00
SKU: F-20/L
mm (B x H) : 220 x 1690

Kleine ronde schep in R.V.S. Ø 200 mm

171,00
SKU: I-20
mm (B x H) : 200 x 1690

Kleine ronde schep in R.V.S. Ø 200 mm geperforeerd

184,00
SKU: I-20F
mm (B x H) : 200 x 1690

Maaltijden verwarmer – met energieregelaar

499,00
SKU: RHD/126
mm (B x D x H) : 1260 x 150 x 60 - kW (elec) : 1.25

Maaltijden verwarmer – met energieregelaar

540,00
SKU: RHD/156
mm (B x D x H) : 1560 x 150 x 60 - kW (elec) : 1.6

Maaltijden verwarmer – met energieregelaar

587,00
SKU: RHD/196
mm (B x D x H) : 1960 x 150 x 60 - kW (elec) : 2

Maaltijden verwarmer – met energieregelaar

462,00
SKU: RHD/86
mm (B x D x H) : 860 x 150 x 60 - kW (elec) : 0.8

Messing borstel, verstelbare kop van geanodiseerd aluminium voor oven

127,00
SKU: AC-SP
mm (H) : 1550

Metalen borstel voor oven (160×50 mm)

81,00
SKU: ACH-SP/L
mm (H) : 1550

Onderstel R.V.S. op wielen voor vitrine VBE-211

1.192,00
SKU: MEX-RG2
mm (B x D x H) : 1060 x 615 x 1380

Onderstel R.V.S. op wielen voor vitrine VBE-311

1.148,00
SKU: MEX-RG3
mm (B x D x H) : 1060 x 615 x 1380

Pastasnijder met nylon handvat

11,00
SKU: AC-TPM
mm (B x D) : 120 x 150

Pizzaschep in R.V.S. Ø 290 mm

73,00
SKU: IE-29
mm (B x H) : 290 x 1500

Pizzaschep in rechthoekig 320 mm

57,00
SKU: F-32R/L
mm (B x H) : 320 x 1830

Polyethylene bak voor voedingswaren

24,00
SKU: E6407-N
mm (B x D x H) : 600 x 400 x 70

Professionele pizzasnijder, scherpe roestvrijstalen ø 100 mes en ergonomische handgreep

69,00
SKU: RP-100
mm (B x H) : 100 x 260

Rechthoekige aluminiumschep, 450×450 mm geperforeerd

273,00
SKU: A-45RF
mm (H) : 2000

Rechthoekige schep in aluminium 320 mm

198,00
SKU: A-32R
mm (B x H) : 320 x 1890

Rechthoekige schep in aluminium 330×330 mm geperforeerd

204,00
SKU: A-32RF
mm (H) : 1890

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.