Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
- 1 niveau 3
- 2 Niveaux 3
- A pont 1
- Bain-marie / 4xGN 1/1 3
- Bakken EN 600x400 4
- Chauffants / Vitrocéramique 1
- Eléments vitrine chaude fermée 5
- Fonds perforés 5
- GN / Bain-marie 4
- Outillages 8
- Panoramiques 4
- Pelles 19
- Plafonniers 4
- Platines EN 600x400 3
- Platines rondes 4
- Salad bars / Réfrigérés 2
- Versions de table 10
- Versions de table ou Plafonnier 8
Subfamilie
Aluminium bestelhouder 460 mm
Aluminium bestelhouder 920 mm
Aluminium pizzaschep ø 330 mm, kort handvat
Anodized aluminium wandsteun, 2 plaatsen
Bakplaat voor patisserie en pizza
Buffet met gekoelde kuip (1307×587 mm)
Buffet met gekoelde top 4 GN 1/1
Deegschraper met flexibele roestvrijstalen mes 80×115
Driehoekige spatel “R.V.S.”, geplastificeerd handvat
Geheel gerechtenverwarmer & steun:
Geheel gerechtenverwarmer & steun:
Geheel gerechtenverwarmer & steun:
Geheel gerechtenverwarmer & steun:
Geperforeerde bodem voor pizza Ø 255 mm
Geperforeerde bodem voor pizza Ø 300 mm
Geperforeerde bodem voor pizza Ø 330 mm
Geperforeerde bodem voor pizza Ø 450 mm
Geperforeerde Napolitaanse aluminium pizzasschep 320 mm
Geperforeerde Napolitaanse aluminium pizzasschep 370 mm
Hoetscherm links voor DRSN-24 + DRCS-24
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.