Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
- 1 niveau 1
- 2 Niveaux 11
- A pont 1
- Accessoires & Opties 100
- Bain-marie / 4xGN 1/1 6
- Bakken EN 600x400 4
- Bordenlift 4
- Douchettes 1
- Elem. Gekoeld bovenblad & Vitrine 2
- Elem. Gekoelde kuip & Vitrine 2
- Elementen Gekoeld bovenblad 11
- Eléments Bain-marie 22
- Eléments caisse 3
- Eléments cuve réfrigérée 11
- Eléments d'angle 4
- Eléments de service 2
- Eléments neutres 6
- Fonds perforés 5
- Geleverd als Kit 15
- geleverd als Kit / Met spatwand 7
- GN / Bain-marie 4
- Hoekig / 4 niveaus 52
- In roestvrij staal 2
- Lineair / 4 Niveaus 52
- Mandenlift 1
- Met achterwand 2
- Open 7
- Outillages 8
- Ouvertes 8
- Ouverture à pédale / sur roues 3
- Ouverture à vérin 2
- Panoramiques 4
- Pelles 13
- Plafonniers 4
- Platines EN 600x400 3
- Platines rondes 4
- Pleines 19
- Porte battante 2
- Porte battante / Avec dosseret 1
- Portes battantes 2
- Portes battantes / Avec dosseret 1
- Portes couliss. / Avec dosseret 17
- Portes couliss. / Espace Lave V. 6
- Portes coulissantes 43
- Réfrigérés / 4xGN 1/1 3
- Robinets 3
- Robinets avec douchette 5
- Soudées 19
- Soudées / Espace Lave-vaiselles 6
- Soudés 35
- Soudés / Avec dosseret 31
- Soudés / Lave-batteries 2
- Standard 3
- Tablette inférieure / soudée 4
- Tussenelementen 2
- Ventilées 2
- Verschillende onderdelen 23
- Versions de table 9
- Versions de table ou Plafonnier 4
- Vitrokeramische elementen 12
Subfamilie
- 120 Lt 1
- 2 LEVELS 4
- 2x 15 W / UV LAMPS 2
- 360° SWIVEL 1
- 400 MM 55
- 50 Lt 3
- 500 MM 52
- 60 Lt 1
- 600 mm 37
- 600 MM / DISMOUNTABLE 3
- 700 mm 107
- 700 MM / DISMOUNTABLE 19
- 700 MM / MEAT & FISH 2
- 700 MM / PASS THROUGH 6
- 700 MM / VEGETABLES 2
- 95 Lt 2
- BLACK 8
- ECO 5
- ELECTRIC 26
- HEAVY DUTY / 360° SWIVEL 1
- HOT 2
- HOT DRY / VENTILATED 7
- NEUTRAL 3
- SOAP DISTRIBUTOR 2
- STAINLESS STEEL 18
- SUPER 8
- VENTILATED 4
- WHITE 4
Lines
Bovenste en middelste schap gebogen superstructuur, in gehard glas.
Bovenste en middelste schap gebogen superstructuur, in gehard glas.
Bovenste en middelste schap gebogen superstructuur, in gehard glas.
Bovenste en middelste schap gebogen superstructuur, in gehard glas.
Bovenste schap gebogen bovenbouw “centraal eiland”, in gehard glas.
Bovenste schap gebogen bovenbouw “centraal eiland”, in gehard glas.
Bovenste schap gebogen bovenbouw “centraal eiland”, in gehard glas.
Buffet – gekoelde wand-salad bar, 4x GN 1/1-150 (wit hout)
Buffet – Wandsalad bar, gekoeld, 4x GN 1/1-150 (Licht eiken hout)
Buffet – Wandsalad bar, gekoeld, 4x GN 1/1-150 (Wengé hout)
Centraal ” rechts ” boord op 90° aan elke kant, 2x GN 1/1
Centraal ” rechts ” boord op 90° aan elke kant, 3x GN 1/1
Centraal ” rechts ” boord op 90° aan elke kant, 4x GN 1/1
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.