Pizzeria

Asschep, HENDI, 1320x215x(H)mm

Oorspronkelijke prijs was: €51,00.Huidige prijs is: €45,90.
SKU: 618196
De HENDI Asschep heeft een lange handgreep om ervoor te zorgen dat as uit pizzaovens veilig en efficiënt wordt verzameld. Het is een ideaal hulpmiddel voor keukens die authentieke houtgestookte pizzaovens gebruiken.

Bakplaat 1/3 geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/3500W, 697x474x(H)241mm

482,00
SKU: 154960
De HENDI Bakplaat 1/3 geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat die temperaturen tot 300°C kunnen bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.

Bakplaat 1/3 geribbeld, HENDI, Profi Line, 2/3 glad, 1/3 geribd, 230V/3500W, 697x474x(H)241mm

659,00
SKU: 203163
2 onafhankelijke verhittingszones, 2 verwarmingsindicatielampen. Grill oppervlak 688×410 mm, links 462 mm glad en rechts 226 mm geribd.

Bakplaat geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm

375,00
SKU: 154953
De HENDI Bakplaat geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. De bakplaat is perfect voor het bereiden van vet vlees zoals burgers en worstjes. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.

Bakplaat geribbeld, HENDI, Profi Line, geheel geribd, 230V/2400W, 527x404x(H)233mm

531,00
SKU: 203170
Grill oppervlak 518×330 mm, geheel geribd.

Bakplaat half geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm

393,00
SKU: 154946
De HENDI Bakplaat half geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.

Bakplaat half geribbeld, HENDI, Profi Line, 1/2 glad, 1/2 geribd, 230V/2400W, 527x404x(H)233mm

471,00
SKU: 203156
Grill oppervlak 518×330 mm, links 259 mm glad en rechts 259 mm geribd.

Bakplaat, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2000W, 326x445x(H)225mm

254,00
SKU: 154922
De HENDI Bakplaat Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat die temperaturen tot 300°C kan bereiken, waardoor het perfect is voor het bakplaaten van burgers, steaks en worstjes of het bereiden van eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.

Bakplaat, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm

333,00
SKU: 154939
De HENDI Bakplaat Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken, waardoor het perfect is voor het bakplaaten van burgers, steaks en worstjes of het bereiden van eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.

Bakplaat, HENDI, Profi Line, 230V/2000W, 300x452x(H)227mm

333,00
SKU: 203125
Grill oppervlak 330×270 mm, geheel glad.

Bakplaat, HENDI, Profi Line, glad, 230V/2400W, 527x404x(H)233mm

446,00
SKU: 203149
Grill oppervlak 518х330 mm, geheel glad.

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, boven en onder geribd, 230V/3600W, 570x395x(H)510mm

402,00
SKU: 263709
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. Geribbeld.

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/3600W, 570x395x(H)510mm

402,00
SKU: 263808
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. 1/2 geribbeld en 1/2 glad.

Contactgrill – dubbele versie, HENDI, half glad, half geribd, 230V/3600W, 575x430x(H)510mm

402,00
SKU: 263907
Thermostaten individueel traploos instelbaar. Grilloppervlak onderplaat 475х235 mm. 1/2 glad, 1/2 geribbeld.

Contactgrill – enkel, HENDI, boven en onder geribd, 230V/1800W, 310x426x(H)210mm

238,00
SKU: 263501
Grilloppervlak 220×232 mm. Geheel geribd.

Contactgrill – enkel, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/1800W, 310x400x(H)210mm

238,00
SKU: 263600
Grilloppervlak 220×232 mm. 1/2 geribd en 1/2 glad.

Contactgrill “Panini”, HENDI, boven en onder geribd, 230V/2200W, 432x396x(H)214mm

281,00
SKU: 263655
Grilloppervlak 340×235 mm. Geheel geribbeld

Contactgrill Panini XL, HENDI, 230V/2700W, 548x464x(H)231mm

471,00
SKU: 263624
Perfect voor het grillen en verwarmen van panini's, vlees, worstjes en groenten. Met de krachtige hitte elementen kan voedsel efficiënt en snel worden bereid. Deze grill is een goede aanvulling voor elk restaurant, elke bar of elk cateringbedrijf.

Contactgrill Panini, HENDI, boven geribd, onder glad, 230V/2200W, 430x370x(H)210mm

281,00
SKU: 263662
Grilloppervlak 340×235 mm. 1/2 geribbeld en 1/2 glad.

Deegmachine met kantelbare kop en verwijderbare mengkom, HENDI, 35 kg/h, 10L, 230V/370W, 380x590x(H)575mm

1.997,00
SKU: 226339
De HENDI deegmachine met kantelbare kop en verwijderbare mengkom mengt zwaar deeg efficiënt tot 35 kg/u. Het ontwerp van de spiraal zorgt voor een homogeen deeg. Het is perfect voor bijvoorbeeld pizzeria's of bakkerijen.

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.