Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
Subfamilie
Lines
Fornuis met doorkookplaat op gasoven
Gas bakplaat 2/3 vlak, 1/3 geribd, module 1/1, op open kast
Gasfornuis doorkookplaat, 2 branders, oven GN 2/1, neutrale gesloten kast
Gasfornuis met 2 branders, open kast
Gasfornuis met 4 branders op elektrische oven GN 2/1
Gasfornuis met 4 branders op open kast
Gasfornuis met 6 branders op gasoven GN 2/1 en neutrale kast GN 1/1
Gasfornuis met 6 branders op open kast
Gasfornuis met doorkookplaat op open kast
Gasfriteuse 1 kuip van “Y” 21 liter (21 kW) op gesloten kast
Gasfriteuse 1 kuip van 18 liter (18 kW) op gesloten kast
Gasfriteuse met 2 kuipen van 18 liter (2x 18 kW) op gesloten kast
Gaskookketel direkte verwarming, 100 liter, op meubel
Gaskookketel direkte verwarming, 150 liter, op meubel
Gaskookketel indirekte verwarming, 100 liter, op meubel
Gaskookketel indirekte verwarming, 150 liter, op meubel
Gaslavasteengrill, 1/2 module , 2-zijdig gietijzeren rooster, open kast
Gaslavasteengrill, module 1/1, 2-zijdige gietijzeren rooster, open kast
Kantelbare gasbraadpan, R.V.S. kuip 120 liter op meubel
Kantelbare gasbraadpan, R.V.S. kuip 80 liter op meubel
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.