Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
DiamondDiamond 358
DiversoDiverso 30
Familie
- 11 Spiezen 1
- 15 Spiezen 1
- 2 Spiezen 2
- 3 Spiezen 3
- 4 Spiezen 2
- 6 Spiezen 1
- 8 Spiezen 1
- Bain-marie 2
- BASE 700 1
- Cuisinières 41
- Fornuizen / Convectieoven 2
- Fornuizen doorkookplaat 32
- Fourneaux 39
- Fours en soubassement 1
- Friteuses 34
- Gasoven 3
- Grills met lavasteen 21
- Grills vapeur 15
- Marmites 16
- Pastakokers 15
- Plaques de cuisson 98
- Sauteuses 10
- Sauteuses-cuiseurs multifonct. 3
- Special Churros 2
- Sur armoire 10
- Versions de table 15
- Versions sur meuble 13
Subfamilie
- GAS 388
Lines
- ALPHA 650 28
- ALPHA 650 EVO 23
- BASE 650 4
- BASE 700 4
- CHICKEN LINE PLUS 6
- CHICKEN LINE SMALL 2
- FRYERS LINE 5
- GYROS LINE 4
- MAXIMA 1700 36
- MAXIMA 2200 49
- OPTIMA 1100 14
- OPTIMA 700 34
- OPTIMA 700 EVO 35
- OPTIMA 900 30
- OPTIMA 900 EVO 31
- PLANCHA LINE 2
- PRO 600 17
- PRO 600 EVO 16
- SHOW COOKING 1
- SNACKING LINE 4
- TEPPANYAKI LINE 4
- WOK LINE 9
Bakplaat op gas met vlakke plaat -TOP-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -TOP-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke plaat -Top-
Bakplaat op gas met vlakke verchroomde plaat, module 1/1, op open kast.
Bakplaat op gas met vlakke verchroomde plaat, module 1/1, op open kast.
Bakplaat op gas, 2/3 vlak en 1/3 geribd -TOP-
Bakplaat op gas, 2/3 vlak en 1/3 geribd -TOP-
Bakplaat op gas, 2/3 vlak en 1/3 geribd, hard verchroomde -TOP-
Bakplaat op gas, HP, vlak, nitro chroom -TOP-
Bakplaat op gas, vlakke plaat module 1/2, op open kast
Bakplaat op gas, vlakke plaat module 1/2, op open kast
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.