Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
Subfamilie
- 10 Lt / ELECTRIC 1
- 14 Lt / ELECTRIC 1
- 2x 10 Lt / ELECTRIC 1
- 2x 14 Lt / ELECTRIC 1
- 2x 7 Lt / ELECTRIC 1
- 2x 8 Lt / ELECTRIC 3
- 4 Lt / ELECTRIC 1
- 4x GN 2/3 - ELECTRIC 1
- 600/ GAS 2
- 7 Lt / ELECTRIC 2
- 700 / ELECTRIC 2
- 700/ GAS 2
- 8 Lt / ELECTRIC 3
- ELECTRIC 32
- ELECTRIC - VITROCERAMIC 3
- ELECTRIC / VITROCERAMIC 2
- GAS 30
- GAS - ELECTRIC 2
- GN 1/1 - ELECTRIC 1
Bak voor het zouten van friet -Top-
Deuren links en rechts voor kast module 700 mm
Deuren samengesteld uit CKP-41/N + CKP-71/N
Dubbele elektrische kookplaat, 1/2 geribbeld 1/2 glad -Top-
Dubbele elektrische vlakke bakplaat -Top-
Dubbele gas kookplaat, 1/2 glad 1/2 geribbeld -Top-
Dubbele vlakke gasbakplaat -Top-
Elektrisch fornuis 4 platen, op elektrische oven GN 2/1
Elektrisch fornuis, 4 ronde kookplaten, op kast
Elektrisch kookfornuis 2 platen, -Top-
Elektrisch kookfornuis 4 platen, -Top-
Elektrisch kookfornuis 6 platen, -Top-
Elektrische bain-marie GN 1/1 – 150 mm, -Top-
Elektrische bakplaat, dubbel, geëmailleerd
Elektrische convectieoven 4x GN 2/3
Elektrische convectieoven, 4x 460×340 mm
Elektrische convectieoven, 4x 460×340 mm + salamander
Elektrische convectieoven, 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Elektrische convectieoven, 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Elektrische friteuse 1 kuip 14 liter op gesloten kast
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.