Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Familie
Subfamilie
Lines
Braadplaat op gas 1/2 geribd, 1/2 vlak, module 1/1 -Top-
Braadplaat op gas met geribde plaat, module 1/2 -Top-
Braadplaat op gas met vlakke plaat , module 1/1 -Top-
Braadplaat op gas met vlakke plaat, hard verchroomde, module 1/1 -Top-
Braadplaat op gas met vlakke plaat, hard verchroomde, module 1/2 -Top-
Braadplaat op gas met vlakke plaat, module 1/2 -Top-
Braadplaat op gas, 1/2 ger. 1/2 vlak, hard verchroomde , mod. 1/1 -Top-
Electrische pastakoker 1 kuip 26 liter (zonder manden), op kast
Elek. bakplaat, 1/2 vlakke 1/2 geribde, hard verchr., module 1/1 -Top-
Elek.bakplaat, vlakke hard verchroomde plaat, mod. 1/1 -Top-
Elektrisch fornuis 2 verlaagde platen, op open kast
Elektrisch fornuis 4 platen op elektrische oven GN 2/1 en gril
Elektrisch fornuis 4 verlaagde platen, op convectie oven GN 1/1
Elektrisch fornuis 4 verlaagde platen, op open kast.
Elektrisch fornuis 4 verlaagde platen, op oven GN 2/1
Elektrisch fornuis 4 vierkante platen op elektrische oven GN 2/1 en gril
Elektrisch fornuis met 6 ronde platen, elektrische oven GN 2/1 en grill, met kast GN 1/1
Elektrisch fornuis, 2 inductiezones – Top –
Elektrisch fornuis, 4 inductiezones – Top –
Elektrische bain-marie GN 1/1 h150 mm -Top-
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.