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Merk
Familie
- Koelbewaarkasten 3
- Koelbewaarkasten met glazen deur 2
- Met deksel 6
- Met ruit 7
- Préparation 3 portes 1
- Préparation 4 portes 2
- Réfrigérées 1 porte 2 tiroirs 1
- Réfrigérées 1 porte 4 tiroirs 1
- Réfrigérées 1 porte 6 tiroirs 1
- Réfrigérées 1 porte 8 tiroirs 1
- Réfrigérées 10 tiroirs 1
- Réfrigérées 2 portes 3
- Réfrigérées 2 portes 2 tiroirs 1
- Réfrigérées 2 portes 4 tiroirs 1
- Réfrigérées 2 portes 6 tiroirs 1
- Réfrigérées 2 portes A/dos 3
- Réfrigérées 2 portes vitr. A/dos 1
- Réfrigérées 2 portes vitrées 1
- Réfrigérées 2x 2 portes 1
- Réfrigérées 2x 3 portes 1
- Réfrigérées 3 portes 3
- Réfrigérées 3 portes 2 tiroirs 1
- Réfrigérées 3 portes 4 tiroirs 1
- Réfrigérées 3 portes A/dos 3
- Réfrigérées 3 portes vitr. A/dos 1
- Réfrigérées 3 portes vitrées 1
- Réfrigérées 4 portes 3
- Réfrigérées 4 portes 2 tiroirs 1
- Réfrigérées 4 portes A/dos 3
- Réfrigérées 4 portes vitr. A/dos 1
- Réfrigérées 4 portes vitrées 1
- Réfrigérées 4 tiroirs 1
- Réfrigérées 5 portes 1
- Réfrigérées 5 portes A/dos 2
- Réfrigérées 5 portes vitr. A/dos 1
- Réfrigérées 5 portes vitrées 2
- Réfrigérées 6 tiroirs 1
- Réfrigérées 8 tiroirs 1
- Saladettes 3 portes 1
- Saladettes 4 portes 1
- Vrieskasten 2
- Vrieskasten met glazen deur 4
- Vriezen en Koelen 8
Subfamilie
Lines
Gekoelde structuur GN 10×1/3, met deksel
Gekoelde structuur GN 10×1/4, 1×1/9,, met deksel
Gekoelde structuur GN 11×1/3, 1×1/9, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 12×1/4, 1×1/9,, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 12×1/4, 1×1/9,, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 4×1/3, 1×1/9,, met deksel
Gekoelde structuur GN 5×1/4 , met deksel
Gekoelde structuur GN 6×1/3, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 6×1/4, 1×1/9, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 7×1/3, met deksel
Gekoelde structuur GN 8×1/3, 1×1/9,, met rechte ruit
Gekoelde structuur GN 8×1/4, met deksel
Gekoelde structuur GN 9×1/4, met rechte ruit
Geventileerde koelkast 700 liter, 1 glazen deur (GN 2/1), op wielen
Geventileerde koeltafel “muraal”, 2 deuren GN 1/1, 260 Lit. groep aan linkerkant
Geventileerde koeltafel “muraal”, 2 deuren GN 1/1, 260 Lit. met spoelbak
Geventileerde koeltafel “muraal”, 3 deuren GN 1/1, 405 Lit. groep aan linkerkant
Geventileerde koeltafel “muraal”, 3 deuren GN 1/1, 405 Lit. met spoelbak
Geventileerde koeltafel “muraal”, 4 deuren GN 1/1, 550 Lit. groep aan linkerkant
Geventileerde koeltafel “muraal”, 4 deuren GN 1/1, 550 Lit. met spoelbak
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Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.