Koelcellen

3-deurs koeltafel voor pizza’s GN1/1, gekoelde structuur 8x GN1/6-150 mm

1.638,00
SKU: WR-SRP6-Z3
mm (B x D x H) : 1365 x 700 x 850 - T° : +2°+8° & +4°+10 - kW (elec) : 0.3

3-deurs koeltafel voor pizza’s GN1/1, Granieten blad

1.739,00
SKU: WR-SRZ6-M3
mm (B x D x H) : 1400 x 700 x 1020 - T° : +2°+8° - kW (elec) : 0.3

3-deurs voorbereidingstafel GN 1/1, 380 Lit, gekoelde structuur 8x GN1/6-150 mm

2.131,00
SKU: SR3/R6-LIQ
mm (B x D x H) : 1365 x 700 x 850/1100 - T° : +2°+8° & +4°+10 - kW (elec) : 0.34

3-deurs voorbereidingstafel GN 1/1, 380 Lit, gekoelde structuur 8x GN1/6-150 mm

3.025,00
SKU: SR3/R6
mm (B x D x H) : 1365 x 700 x 850/1100 - T° : +2°+8° & +4°+10 - kW (elec) : 0.34

Geventileerde koeltafel voor pizza met 1 deur en 7 lades en gekoelde vitrine 1600x380x410 en werkblad in graniet.

9.831,00
SKU: TPC-165/PL2
mm (B x D x H) : 1650 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Geventileerde koeltafel voor pizza met 2 deuren en 7 lades en gekoelde vitrine 1800x380x410 en werkblad in graniet.

10.435,00
SKU: TPC-185/PL5
mm (B x D x H) : 1850 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Geventileerde koeltafel voor pizza met 2 deuren en 7 lades en gekoelde vitrine 2000x380x410 en werkblad in graniet.

10.958,00
SKU: TPC-205/PL4
mm (B x D x H) : 2050 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Geventileerde koeltafel voor pizza met 2 deuren en gekoelde vitrine 1600x380x410 en werkblad in graniet.

7.979,00
SKU: TPP-165/PL1
mm (B x D x H) : 1650 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Geventileerde koeltafel voor pizza met 2 deuren en gekoelde vitrine 1600x380x410 en werkblad in graniet.

8.102,00
SKU: TPP-165/PL1-EXPO
mm (B x D x H) : 1650 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Geventileerde koeltafel voor pizza met 3 deuren en gekoelde vitrine 2000x380x410 en werkblad in graniet.

9.215,00
SKU: TPP-205/PL3
mm (B x D x H) : 2050 x 800 x 1450 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.5

Koeltafel 3 deuren 600×400, 2 neutrale laden (8x bakken 600×400) + gereedschapslad

7.540,00
SKU: TP361/P9
mm (B x D x H) : 2560 x 720(800) x 856/950(1485) - T° : -2° +8° - kW (elec) : 0.22

Koeltafel, geventileerd, 3 deuren EN 600×400, gekoelde opzetstructuur GN 10x GN 1/3

8.145,00
SKU: TS31-US/H
mm (B x D x H) : 2030 x 860 x 800/900-1395 - T° : -2°+8° & +2°+10 - kW (elec) : 0.5

Pizzeria koeltafel, 3 deuren EN 600×400, 3 neutrale laden EN 600×400, gekoelde structuur 8x GN 1/4

4.990,00
SKU: MR-MAXIPIZZA/R2
mm (B x D x H) : 2115 x 700 x 880/900-1200 - T° : 0°+8° & +4°+10° - kW (elec) : 0.4

Saladette met glas 1400 mm.

2.101,00
SKU: SY140/PL1
mm (B x D x H) : 1400 x 380 x 410 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.22

Saladette met glas 1600 mm.

2.185,00
SKU: SY160/PL2
mm (B x D x H) : 1600 x 380 x 410 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.22

Saladette met glas 1800 mm.

2.266,00
SKU: SY180/PL3
mm (B x D x H) : 1800 x 380 x 410 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.22

Saladette met glas 2000 mm.

2.368,00
SKU: SY200/PL4
mm (B x D x H) : 2000 x 380 x 410 - T° : -2°+8° & +2°+8° - kW (elec) : 0.22

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.