Resultaat 21–40 van de 49 resultaten wordt getoond

Rasperschijf 7 mm

Oorspronkelijke prijs was: €78,00.Huidige prijs is: €67,86.
SKU: R7/K
Schijven vaatwasbestendig, zeer gemakkelijk in onderhoud.

Rasperschijf mozzarella/kaas 4 mm

Oorspronkelijke prijs was: €82,00.Huidige prijs is: €71,34.
SKU: M4/K
Schijven vaatwasbestendig, zeer gemakkelijk in onderhoud.

Rasperschijf mozzarella/kaas 7 mm

Oorspronkelijke prijs was: €82,00.Huidige prijs is: €71,34.
SKU: M7/K
Schijven vaatwasbestendig, zeer gemakkelijk in onderhoud.

Rasperschijf parmesan

Oorspronkelijke prijs was: €76,00.Huidige prijs is: €66,12.
SKU: RP/K
Schijven vaatwasbestendig, zeer gemakkelijk in onderhoud.

Rek voor 18 groentesnijder messen, HENDI, 400x250x(H)90mm

Oorspronkelijke prijs was: €19,00.Huidige prijs is: €17,10.
SKU: 280690
Capaciteit: 18 schijven.

Rooster voor blokjes/macedonie 10 mm

Oorspronkelijke prijs was: €240,00.Huidige prijs is: €208,80.
SKU: CX10/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVX-55, deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (T10/A).NB: gebruik in dit specifieke geval een “lage”

Rooster voor blokjes/macedonie 10 mm

Oorspronkelijke prijs was: €133,00.Huidige prijs is: €115,71.
SKU: CV10/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVA-38, deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (T10/A).NB: gebruik in dit specifieke geval een “lage”

Rooster voor blokjes/macedonie 8 mm

Oorspronkelijke prijs was: €240,00.Huidige prijs is: €208,80.
SKU: CX8/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVX-55, deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (T8/A).NB: gebruik in dit specifieke geval een “lage”

Rooster voor blokjes/macedonie 8 mm

Oorspronkelijke prijs was: €133,00.Huidige prijs is: €115,71.
SKU: CV8/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVA-38, deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (T8/A).NB: gebruik in dit specifieke geval een “lage”

Schaafmes, HENDI

Oorspronkelijke prijs was: €44,00.Huidige prijs is: €39,60.
SKU: 280621
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-1

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280096
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-10

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280225
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-2

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280102
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-4

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280126
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-6

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280201
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Schijfjes mes, HENDI, DF-8

Oorspronkelijke prijs was: €59,00.Huidige prijs is: €53,10.
SKU: 280218
Voor groentesnijder 231807 & 231852.

Snijderschijf 10 mm

Oorspronkelijke prijs was: €70,00.Huidige prijs is: €60,90.
SKU: T10/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVA-38 (AV10/K – CV10/A), deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (*).NB: gebruik in dit specifieke

Snijderschijf 8 mm

Oorspronkelijke prijs was: €70,00.Huidige prijs is: €60,90.
SKU: T8/A
Opgepast:Specifieke rooster voor TVA-38 (AV8/K – CV8/A), deze rooster moet gecombineerd worden met een snijschijf (*).NB: gebruik in dit specifieke

Snijmachine Profi Line 250 rode uitvoering, HENDI, Profi Line, 220-240V/320W, 514x484x(H)373mm

Oorspronkelijke prijs was: €512,00.Huidige prijs is: €460,80.
SKU: 210086
Mes diameter: 250 mm. Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm. Maximale snij diameter: 180 mm. Bullet Points: Snijdikte

Snijschijf 2 mm

Oorspronkelijke prijs was: €72,00.Huidige prijs is: €62,64.
SKU: T2/K
Schijven vaatwasbestendig, zeer gemakkelijk in onderhoud.

Online store of household appliances and electronics

Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.

A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.