Productcategorieën
- Afzuiging & Ventilatie
- Cafetaria & Bar
- Combistomers & Ovens
- Doner
- Geen categorie
- Horeca meubilair
- Keuken apperatuur
- Broodroosters
- Contact grill (panini machines)
- Cutter
- Groenten snijder
- Hamburger perser
- Hot Dog verwarmer
- Ijsmachines
- Messensterilisators
- Mosselenwasser
- Mozzarella rasp machine
- Salamander
- Staafmixers
- Tosti Apparatuur
- Vacuummachine
- Verpakkingsfolie
- Vleesmolens
- Wafel & pannenkoek machines
- Weegschalen
- Worstenopvuller
- Klein materiaal
- Koelen & Vriezen
- Koken en bakken
- Meubilair
- Pizzeria
- Popcorn & suikerspin
- RVS Meubilair & Spoeltafels
- Slush & Drankenkoelers
- Vaatwassers
- Vitrines & Service Line
Merk
Elektrische convectieoven, 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Elektrische convectieoven, 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Elektrische convectieoven, 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Elektrische conventie oven 10x EN (GN) met automatische bevochtiger
Open onderstel voor ovens 10x EN(GN) + ondertablet
Open onderstel voor ovens 5x EN(GN) + ondertablet
Optie: deur oven 10 niv. scharnieren RECHTERKANT
Optie: Deur oven 5 niv. scharnieren RECHTERKANT
R.V.S. plaat 460×340 mm
R.V.S. plaat 460×340 mm
R.V.S. plaat 600×400
R.V.S. plaat 600×400
Structuur voor voor schalen 5 niv., onderstel 10xEN(GN)
Structuur voor voor schalen 8 niv. , onderstel 5xEN(GN)
Structuur voor voor schalen 8 niv. , onderstel 5xEN(GN)
Verchroomde rooster 460×340 mm
Verchroomde rooster 460×340 mm
Verchroomde rooster 600×400
Verchroomde rooster 600×400
Online store of household appliances and electronics
Then the question arises: where’s the content? Not there yet? That’s not so bad, there’s dummy copy to the rescue. But worse, what if the fish doesn’t fit in the can, the foot’s to big for the boot? Or to small? To short sentences, to many headings, images too large for the proposed design, or too small, or they fit in but it looks iffy for reasons.
A client that’s unhappy for a reason is a problem, a client that’s unhappy though he or her can’t quite put a finger on it is worse. Chances are there wasn’t collaboration, communication, and checkpoints, there wasn’t a process agreed upon or specified with the granularity required. It’s content strategy gone awry right from the start. If that’s what you think how bout the other way around? How can you evaluate content without design? No typography, no colors, no layout, no styles, all those things that convey the important signals that go beyond the mere textual, hierarchies of information, weight, emphasis, oblique stresses, priorities, all those subtle cues that also have visual and emotional appeal to the reader.