“Cheftafel 1 rh 1 linkse tank 400X400XH275” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Serveerwagen in R.V.S., 3x GN 1/1 + 1 niveau
€618,00
mm (B x D x H) : 1120 x 620 x 1120
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Buizenstructuur in R.V.S., dwarsdoorsnede 2,5×2,5 cm.
- Hoogste rij geschikt voor GN bakken, 3xGN1/1 h. 20 cm (niet inbegrepen).
- Lagere rijen in R.V.S planken.
- Draaiende wieltjes, 2 wieltjes met remmen.
- Grijze anti-choc.
- Totale capaciteit 80 kg.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1120 × 620 × 1120 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
1120 |
Lengte (mm) |
620 |
Hoogte (mm) |
1120 |
Volume (M3) |
0.16 |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Dressage et débarassage |
Subfamilie |
3x GN 1/1 |
Lines |
TROLLEY LINE |
Populaire keuzes voor jou
Heteluchtoven compact met vochtinjectie, HENDI, 220-240V/3100W, 590x709x(H)589mm
Beoordeeld met 0 van 5
€1.361,00
SKU:
219997
De Tecnoeka heteluchtoven met vochtinjectie Evolution Next 4x 429x345 mm, elektrisch, met elektromechanische bediening is een apparaat van topkwaliteit – modern, efficiënt en betrouwbaar, perfect voor vrijwel alle kook- en baktoepassingen. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling dankzij de ventilatoren en biedt ook de mogelijkheid te bakken met vochtigheid.
Vacuümkamer verpakkingsmachine Profi Line 410, HENDI, Profi Line, seal strip 410 mm, 230V/1100W, 510x625x(H)455mm
Beoordeeld met 0 van 5
€2.293,00
SKU:
201442
Gekoelde vitrine toonbank met ruit ” Self-Service “, op sokkels
Beoordeeld met 0 van 5
€5.073,00
SKU:
SG20BS/C1-R2
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.