“Gekoeld wandmeubel, glazen zijkanten, zelfbediening, klapdeuren – Zwarte decoratie” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Rechthoekige schep in aluminium 360×360 mm geperforeerd
€270,00 Oorspronkelijke prijs was: €270,00.€234,90Huidige prijs is: €234,90.
mm (H) : 1890
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Geperforeerde kop van gestanst aluminium, wat een goede balans tussen flexibiliteit en stijfheid garandeert.
- Blauw geanodiseerde handgreep.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1890 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Hoogte (mm) |
1890 |
Volume (M3) |
0.02 |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Pelles |
Subfamilie |
SUPER |
Populaire keuzes voor jou
R.V.S rooster 42, Ø 6 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
G42/6
Ijscremebewaarder, 4-8 smaken “white”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BABYGEL/48-R2
Open muurkast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
PA100/U
Bordenwarmer dubbel, HENDI, 230V/800W, 735x589x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
250174
De HENDI Bordenwarmer dubbel houdt tot 108 stuks ø24 cm (64 stuks ø33 cm) borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.
Gasfornuis 4 branders met elektrische convectie-oven GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
G65/4BFEV7-LIQ
Gasfornuis 5 branders en elektrische convectie-oven GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
G60/5BFEV9
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.