“Tussentablet voor demonteerbare spoeltafel” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Werk neutraal element -TOP-
€710,00
mm (B x D x H) : 800 x 700 x H250/320
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
– Uitgevoerd in R.V.S.18/10 AISI 304, diepgetrokken bovenblad van 15/10mm, verstelbare poten in R.V.S, waterdichtheid “IPX5”.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 700 × 250320 cm |
---|---|
Goede deal |
1 |
Leveringsvertraging leverancier |
21 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
H250/320 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Eléments neutres |
Subfamilie |
NEUTRAL |
Lines |
MAXIMA 1700 |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde flessenkoeler “achterbar” geventileerd, 2 glazen klapdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
€901,00
SKU:
WR-TAB2-B2
Percolator UNIQ, HENDI, 14L, Gebroken wit, 220-240V/1750W, 357x380x(H)502mm
Beoordeeld met 0 van 5
€162,00
SKU:
211571
De HENDI Percolator – design van Bronwasser is de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. Deze roestvast stalen percolator heeft een non–drip kraan, een glazen waterniveau-indicator, een magnetische lekbak en automatische warmhoudmodus, waardoor het een essentiële aanvulling is op elk modern buffet.
Neutrale vitrinetoonbank, patisserie glas, met neutrale reserve – ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
€6.850,00
SKU:
ATL/25-PN-B5
Geventileerde koeltafel voor pizza met 3 deuren en gekoelde vitrine 2000x380x410 en werkblad in graniet.
Beoordeeld met 0 van 5
€9.215,00
SKU:
TPP-205/PL3
Bakkerij heteluchtoven met vochtinjectie 4x 600×400, HENDI, 220-240V/6400W, 783x755x(H)634mm
Beoordeeld met 0 van 5
€1.966,00
SKU:
225516
De Tecnoeka Bakkerij heteluchtoven met vochtinjectie Evolution Next 4x 600x400, met elektromechanische bediening, is een topkwaliteit oven – modern, efficiënt en betrouwbaar, perfect voor vrijwel alle baktoepassingen. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling dankzij de ventilatoren en biedt ook de mogelijkheid te bakken met vochtigheid.