“Steun ” imitatie roestvrijstaal” x CGD/2-DG 5 wielen, waarvan 2 met remmen” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Wasmachine met vloerbevestiging “R.V.S.” 11 kg met TOUCH SCREEN
€11.571,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 720 x 933 x 1034 – kW (elec) : 10.5 – Voltage : 400/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Elektronische timer, 6 wascycli.
- Wateraansluiting (warm of koud).
- Bakje met 3 vakjes voor wasmiddel.
- Spoedstoptoets van type “Hot shot”.
- Onderkant in staal voor vloerbevestiging.
- Gemaakt uit R.V.S. AISI 304.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 720 × 933 × 1034 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
49 |
Breedte (mm) |
720 |
Lengte (mm) |
933 |
Hoogte (mm) |
1034 |
Volume (M3) |
0.95 |
Elektrisch vermogen KW |
10.5 |
Elektrische verbinding 2 |
400/3N 50-60Hz |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Sceller au sol |
Lines |
TORNADO LINE |
Subfamilie |
11 Kg – ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
Elektrische convectieoven, 6x GN 1/1 + manuele bevochtiger
Beoordeeld met 0 van 5
€3.343,00
SKU:
CGE611-BP
Gekoelde opzetstructuur 7x GN 1/4 – 150 mm, met glasopbouw
Beoordeeld met 0 van 5
€1.222,00
SKU:
SX160/DV-R6-LIQ
Buffet – Salad bar, gekoeld, 6x GN 1/1-150 (Wengé hout)
Beoordeeld met 0 van 5
€6.084,00
SKU:
BSB/6N-B1-R2
Mand voor pastakoker met 2 handgrepen
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A9/3LP-3X
Gekoelde saladette met deksel 4x GN 1/1 – 150 mm + reserve 3 deuren GN 1/1, 380 Lit
Beoordeeld met 0 van 5
€1.808,00
SKU:
SAL3M/R6-LIQ
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€217,00
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.