“Koeltafel geventileerd, 3 deuren GN 1/1, 405 Lit.& gekoelde structuur” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Volle ijsblokjesmachine 24kg, met reserve
€2.729,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 595 x 510 x 502 – kW (elec) : 0.35
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
SKU:
ICE24INCAS-R2
Categorie: Geen categorie
Beschrijvingen
- Productie 24 kg per 24/u, inbouwmodel.
- Voorraad in ABS (isolatie in polyurethaan), capaciteit 6 kg.
- Sproeisysteem met messing sproeiers (ontworpen om kalkmagnetisatie te voorkomen).
- IJsblokjes van 13 g (geen andere mogelijkheden).
- Tropisch hermetisch gesloten eenheid, omgevingstemperatuur tot +43 °C
- Koelmiddel: R290, luchtgekoelde condensor.
- Gemaakt van roestvrij staal AISI 304, verstelbare poten.
- Toestel vervaardigd volgens alle geldende (CE) normen.
ADVANTAGE:
Koperen sproeiers ontworpen om kalkmagnetisatie te voorkomen. Watertoevoer tijdens de cyclus in gesloten circuit. Compacte, kristalheldere ijsblokjes (kubusvorm). Gevormd om aan alle eisen van de sector te voldoen.
Specificaties
Productgegevens
Populaire keuzes voor jou
Worstenvulmachine Profi Line, HENDI, Profi Line, 10L, 415x315x(H)690mm
Beoordeeld met 0 van 5
€378,00
SKU:
282151
Koelgroep ” Geschrankt ” T° -15°-25°
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AN203T-2F
Geheel vrieskamer T° -15° -25° samengesteld uit:
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
C43B/PM_AN170M-1D
Rekkengeheel in aluminium in “L” 4 niveau’s voor C4.3A/PM
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GA434/EF
Neutraal werkelement module 1/2 , open kast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
N9/PTA4
Pizzaspatel heavy-duty, HENDI, Oranje, 263x132x(H)17mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
855638
De HENDI Heavy-duty pizzaspatel is ontworpen door de beroemde Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser met het oog op gebruiksgemak. Deze spatel is het perfecte gereedschap voor het tillen van pizzadeeg uit de deegdoos, en kan ook worden gebruikt om deeg te verdelen en overtollig deeg van het werkblad te schrapen.