“Oven voor bakkerij en banketbakkerij, ronddraaiend, 15 of 18 Niv.(600×800 mm)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Volle ijsblokjesmachine 155 kg, zonder reserve – LUCHT
€5.026,00
mm (B x D x H) : 862 x 555 x 720 – kW (elec) : 1.4
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
SKU:
ICE155MA-R2
Categorie: Geen categorie
Beschrijvingen
- Productie 155 kg per 24/u te combineren met een opslageenheid.
- Ijsblokjes van 18g.
- Luchtgekoelde condensor.
- Sproeisysteem met koperen sproeiers (ontworpen om kalkmagnetisatie te voorkomen).
- Hermetisch afgesloten tropische eenheid, omgevingstemperatuur + 43 °C.
- Koelgas R290.
- Constructie van AISI 304 roestvrij staal.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende CE-normen.
ADVANTAGE:
Koperen sproeiers ontworpen om kalkmagnetisatie te voorkomen. Watertoevoer tijdens de cyclus in gesloten circuit. Compacte, kristalheldere ijsblokjes (kubusvorm). Gevormd om aan alle eisen van de sector te voldoen.
Specificaties
Productgegevens
Populaire keuzes voor jou
Structuur 3 niveau’s voor karaffen en glazen, Ø 400 mm
Beoordeeld met 0 van 5
€916,00
SKU:
DA/S3N-LIQ
Elektrische convectieoven, 4x GN 1/1 + manuele bevochtiger
Beoordeeld met 0 van 5
€2.162,00
SKU:
CGE11-N
Pizza sauslepel heavy-duty, HENDI, designed by Robert Bronwasser, 0,09L, Oranje, 330x72x(H)27mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
855621
De HENDI Heavy-duty pizza sauslepel heeft een vlakke bodem voor eenvoudig en nauwkeurig portioneren en het verspreiden van saus over de pizza. De lepel is gemaakt van roestvast staal, duurzaam en geschikt voor intensief dagelijks gebruik. De lepel is ontworpen door de beroemde Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser met een focus op gebruiksgemak.
Spoeltafel 2 kuipen 400x500xh275, rechts druipvlak op kast met 2 schuifdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
€1.797,00
SKU:
L1621D-AS-D
Pizzadeegdoos GN1/1, HENDI, GN 1/1, Wit, 530x325x(H)90mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
880975
De HENDI pizzadeegdoos is de beste oplossing voor het veilig transporteren van rauwe deegballen of het bewaren ervan in een breed temperatuurbereik. U kunt beide doen: laat ze op een warme plek rijzen voordat het afgekoeld wordt in een vriezer. De bodem van de doos is perfect egaal, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is.