“Werktafelkast met 6 laden” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vlakke kookplaat op gas -TOP-
€2.902,00
mm (B x D x H) : 400 x 700 x 250/320 – kcal/h (gas) : 6020
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Nuttige afmetingen kookoppervlak 330×540 mm, 17,82 dm2.
- Regeling van 100°C tot 280°C.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal, diepgetrokken bovenblad (15/10e), nivellerende poten, waterdichtheid IPX5.
- Schuine kookplaat in geborsteld behandeld staal (gecertificeerd voor gebruik in voedingsmiddelen volgens Europese regelgeving CE n.1935/2004) met hoge thermische geleidbaarheid, rondom gelaste rand voor perfecte waterdichtheid. Lade om kookvocht op te vangen.
- Gasverwarming door roestvrijstalen branders met gestabiliseerde vlam.
- Apparaten gebouwd in overeenstemming met de huidige EG-normen.
PLUS:
Diepgetrokken plaat, uit één stuk gemaakt met de TOP van het toestel, 100% hygiëne gegarandeerd!
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 400 × 700 × 250320 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
400 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
250/320 |
Volume (M3) |
0.22 |
Kcal Power |
6020 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Plaques de cuisson |
Subfamilie |
GAS |
Lines |
MAXIMA 1700 |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde vitrinetoonbank met gebogen ruiten, met reserve – GRIJS/WIT
Beoordeeld met 0 van 5
€5.968,00
SKU:
ML30/E8-R2
Verwarmde vitrinekast om neer te zetten, 2 niveaus L800mm
Beoordeeld met 0 van 5
€858,00
SKU:
WR-EVC2-68
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€454,00
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.