“Kamer ISO 80 met groep, afm. int. 1630 x 1430 x h2030mm (4,73m³)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vitro-keramisch element op open 4x GN 1/1
€4.704,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.704,00.€4.092,48Huidige prijs is: €4.092,48.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1500 x 800 x 900 – T° : +120° – kW (elec) : 2.2 – Voltage : 400-230/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Voorzien van een vitrokeramische warmhoudplaat.
- Roestvrijstalen verwarmingselementen onder de plaat.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
1.4 |
Elektrisch vermogen KW |
2.2 |
Elektrische verbinding 2 |
400-230/3N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+120° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Vitrokeramische elementen |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
800 “gewafelde” vacuümzakken 300×400 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
B08-3040
Koeltafel, gevent., 2 deuren EN 600×400 – Top in graniet (zonder groep)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TPS2N/HG
Omkering deur (scharnieren rechts) …DGV-1111
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
OPC-1111
Vitrinetoonbank snack warm-droog _lage ruiten, groep op afstand, met reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CB21XR/R2
Verpakkingsfolieverdeler (folie 500 mm)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DFE-50P
R.V.S rooster 42, Ø 4,5 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
G42/4-5
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.