“Verwarmd chefrek – 2 niveau’s” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vitro-keramisch element op open 4x GN 1/1
€4.704,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.704,00.€4.092,48Huidige prijs is: €4.092,48.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1500 x 800 x 900 – T° : +120° – kW (elec) : 2.2 – Voltage : 400-230/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Voorzien van een vitrokeramische warmhoudplaat.
- Roestvrijstalen verwarmingselementen onder de plaat.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
1.4 |
Elektrisch vermogen KW |
2.2 |
Elektrische verbinding 2 |
400-230/3N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+120° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Vitrokeramische elementen |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Goederenstop in plexiglas, schab DALLAS 1800 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
SAP18/DY-SW
Ecologische granule (confectie van 3 x 3kg)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GRA/3T-PH
Centrale dampkap met luchtcompensatie “AMBIANCE”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
ACC1818
Element met ondiepe kuip op open kast 3x GN1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
S80/RPT12-R2
Koelgroep ” Geschrankt ” T° -15°-25°
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AN300T-3G
Neutraal element module 1/1, op open kast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
N9/PTA8-N
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.