“Gekoeld wandmeubel, zelfbediening, klapdeuren – FULL INOX” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vitro-keramisch element op kast 3x GN 1/1
€3.931,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1125 x 800 x 900 – T° : +120° – kW (elec) : 2.2 – Voltage : 400-230/3N 50-60Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Voorzien van een vitrokeramische warmhoudplaat.
- Roestvrijstalen verwarmingselementen onder de plaat.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1125 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1125 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
1.1 |
Elektrisch vermogen KW |
2.2 |
Elektrische verbinding 2 |
400-230/3N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+120° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Vitrokeramische elementen |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Elektrische friteuse 1 kuip in “Y”vorm 23 liter, op meubel, “DIGIT”
Beoordeeld met 0 van 5
€8.305,00
SKU:
E22/F23CEA4-S
Pizza plank met handvat, HENDI, ⌀406x(H)6mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
500057
Het HENDI Pizza plank met handvat biedt de perfecte ondergrond voor de wereldberoemde Italiaanse specialiteit. De geperste houtvezelf hoeft niet te worden geolied en de kleur wordt na verloop van tijd donkerder, waardoor het een rustieke uitstraling krijgt. Het handige oogje in het handvat maakt het perfect om de plank op te hangen.
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.