“Warmkast ZONDER luchtbevochtiger, voor elektrische oven FPE-10/…, op wielen” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Vitrine snack chaud-froid statique_vitres hautes, groupe à distance, met reserve
€11.817,00 Oorspronkelijke prijs was: €11.817,00.€10.280,79Huidige prijs is: €10.280,79.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1500 x 892 x 1182 – T° : +2°+6° & +50°+7 – kW (elec) : 0.55
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 892 × 1182 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
892 |
Hoogte (mm) |
1182 |
Volume (M3) |
1.95 |
Elektrisch vermogen KW |
0.55 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
+2°+6° & +50°+7 |
Merk |
05-Diamond Metrika |
Familie |
Elementen toonbanken vitrines |
Subfamilie |
1500 MM |
Lines |
METRIKA COMPOSITION |
Populaire keuzes voor jou
Rugwand voor -TOP- element van 800 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A22/CT8-N
Snack vitrine voor brood_hoge ruiten
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
VPA25X
Dienstwagen, houten poten, 2 niveau’s, “wengé”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GPC/CHWS
Gekoelde uitstaltoonbank EN & GN, lage ruit , geventileerd, zonder reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
VB17XE2/R2
Vitrine met verlichtingselement (LED) gesloten, met schuifdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DPA/SP15
Muurmodel met kuip en “vierkante” open uitstalvitrine 3 niveau’s (met gordijn), gekoeld, geventileerd, 4x GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DPA/CCVA315-R2
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.