“Kamer ISO 100, afm. int. 2430 x 2030 xh 2030 mm (10,01 m³)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Topelement en open uitstalvitrine 3 niveau’s (met gordijn), gekoeld, geventileerd, 5x GN 1/1 (zonder waterdicht eenheid)
€7.845,00 Oorspronkelijke prijs was: €7.845,00.€6.825,15Huidige prijs is: €6.825,15.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1780 x 700 x 1235 – T° : -1° +7°
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1780 × 700 × 1235 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1780 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
1235 |
Volume (M3) |
2.2 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
-1° +7° |
Familie |
Elem. Gekoeld bovenblad & Vitrine |
Subfamilie |
OPEN / WITHOUT GROUP |
Lines |
SELF DROP IN ARMONIA |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Merk |
Diamond |
Familie |
Elem. Gekoeld bovenblad & Vitrine |
Lines |
SELF DROP IN ARMONIA |
Subfamilie |
OPEN / WITHOUT GROUP |
Populaire keuzes voor jou
Deksel in inox met handgreep standaard 1/9
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
1/9-C
In- of uitgangtafel (met droogtunnel DSM-A/7)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TMS-11
Moduleerbare tablet “Modular rack”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TC/1604/EF
Traditionele pizza-oven op hout Ø 1540 mm – Samengesteld
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
FBK-1540/MONT
Rooster voor Roast Master Maxi 50/50, HENDI, 477x300mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
155028
Vacuümkookzakken, HENDI, 100 st., 200x150mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
970676
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.