“Gekoelde vitrinetoonbank met rechte ruit 90°, met reserve” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Spoeltafel met 2 kuipen, 1 links druipvlak, met onderstel
€1.065,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.065,00.€926,55Huidige prijs is: €926,55.
mm (B x D x H) : 1600 x 700 x 880/900(+85)
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Linker druipvak.
- Uitvoering in RVS AISI 304/441 van 12/10mm.
- Bovenblad met naadloze verdieping en opstaande rand achteraan van 85mm.
- Afmetingen kuip: 600x500xh325 mm.
- Buitenkant bodem kuipen voorzien van geluiddempende isolatie.
- Ventiel en overlooppijp, R.V.S. verstelbare cilinders.
- Verwijderbare structuur.
- Verstevigde bodemplank (optioneel).
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1600 × 700 × 88090085 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
21 |
Breedte (mm) |
1600 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
880/900(+85) |
Volume (M3) |
0.74 |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Geleverd als Kit |
Lines |
DISMOUNTABLE LINE |
Subfamilie |
700 MM / DISMOUNTABLE |
Populaire keuzes voor jou
Band-uitroller op voetstuk, 600×1200 mm – Variabele snelheid
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
LM/60-120VV
Neutrale werktafelkast met hoek van 90°
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TAN100A/U
Onderbouw met verticale collector afvoer (10-18kg)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BFD-SCD
Matrijs in brons “orecchiette”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
426G
Gekoelde uitstaltoonbank EN & GN, lage ruit , geventileerd, zonder reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
VB25XB2/R2
Tafel op kast – schuifdeuren + ob
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TA187A/M
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.