“Zijdelings eindpanelen (links)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Snijmachine Profi Line 220, HENDI, Profi Line, 230V/280W, 506x435x(H)347mm
€523,00 Oorspronkelijke prijs was: €523,00.€470,70Huidige prijs is: €470,70.
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Mes diameter: 220 mm.
Traploos instelbare snijdikte tot en met 12 mm.
Maximale snij diameter: 150 mm.
- Snijdikte gemakkelijk aan te passen
- Trolley met beschermkap
- Ingebouwde messenslijper
Bullet Points:
Specificaties
Productgegevens
Gewicht | 13,1 kg |
---|---|
Afmetingen | 506 × 435 × 347 cm |
Breedte (mm) |
506 |
Lengte (mm) |
435 |
Hoogte (mm) |
347 |
Merk |
Hendi |
Gewicht (kg) |
13,1 |
Lengte verpakking (mm) |
462 |
Breedte verpakking (mm) |
479 |
Hoogte verpakking (mm) |
362 |
Gewicht verpakking (kg) |
15,697 |
Verpakkingstype |
Doos |
Hoofdmateriaal |
Metalen |
Andere materialen |
Aluminium,Roestvast staal |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde vitrinetoonbank gebogen ruit, geventileerd, met reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
MY20/B1-VV/R2
Centrale “doorgeef” warmkasten
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TEP127/M
Lineaire rek in geanodiseerd aluminium 4 niveau’s “Modular Rack”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
RLA/404-4/EF
Elektrisch inductie kookplaat met 2 zones -TOP-
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
E17/2ID4T-230/3--N
Uitlooptafel “rechts” configuratie 90° (manden 600×500)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DLA-D7/DCR
Tafel op kast – schuifdeuren + ob
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TA187A/M
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.