“Neutraal werkelement met lade -Top-” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
R.V.S. plint voorzijde 800 mm
€227,00 Oorspronkelijke prijs was: €227,00.€197,49Huidige prijs is: €197,49.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 800 x 20 x 150
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 20 × 150 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
20 |
Hoogte (mm) |
150 |
Volume (M3) |
0.03 |
Merk |
03-Diamond Gold |
Populaire keuzes voor jou
Film voor PET/PE peel 12/40 sealers, HENDI
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
970720
Aardappelschilmachine 5 kg, HENDI, Kitchen Line, 230V/550W, 620x525x(H)787mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
229200
Onderstel op wielen met opslagruimte voor steenkool
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BRC/60-N
Milkshaker – Design by Bronwasser, HENDI, designed by Robert Bronwasser, Rood, 220-240V/400W, 170x196x(H)490mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
221648
Geen bar kan zonder deze stijlvolle milkshake mixer ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser. Naast mooi is de Hendi milkshaker ook nog eens erg praktisch. De bediening is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken, de basis is verzwaard voor stabiliteit en de motor is zeer krachtig. Hierdoor is deze mixer ideaal voor Frappés, freddo cappuccino's en natuurlijk milkshakes.
Elektrische pizzaoven “extra large”, 9 pizza’s
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
LFD-09L
Droog bain-marie element, geventileerd, kuip 3x GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DPA/BSV12
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.