“Elektrische friteuse tafelmodel 4 liter” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Pizzaschep vierkant met korte handgreep, HENDI, 305x660mm
€24,00 Oorspronkelijke prijs was: €24,00.€21,60Huidige prijs is: €21,60.
De HENDI Pizzaschep vierkant met kort handvat, is een traditioneel accessoire met een moderne twist dat elk pizzarestaurant stroomlijnt.
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Ideaal voor kleine ruimtes
Korte houten handgreep
Aluminium schep
Hoge thermische weerstand
- Traditionele look
- Korte handgreep, ideaal voor kleine ruimtes
- Aluminium schep
- Hittebestendig
- Handig in gebruik
Bullet Points:
Specificaties
Productgegevens
Gewicht | 0,53 kg |
---|---|
Afmetingen | 662 × 299 × 35 cm |
Lengte (mm) |
299 |
Breedte (mm) |
662 |
Hoogte (mm) |
35 |
Merk |
Hendi |
Gewicht (kg) |
0,53 |
Lengte verpakking (mm) |
25 |
Breedte verpakking (mm) |
299 |
Hoogte verpakking (mm) |
662 |
Gewicht verpakking (kg) |
0,53 |
Niet geschikt voor |
Vaatwassers |
Verpakkingstype |
Sticker |
Hoofdmateriaal |
Metalen |
Andere materialen |
Aluminium |
Populaire keuzes voor jou
Elektrische oven, 2 kamers, 2x 4 pizza’s Ø 350 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GDX8/35-DP--230/3-
Deuren voor onderstel 700 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A7/PB7-N
Sproeier met mengkraangroep (uitgang MONO)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CW8002-S
Bain-marie op gas, tafelmodel GN 1/1 – 150 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BMG-1/1-2EME
Tafel op kast met 2 schuifdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TA126/M
Voedselverwarmer plafondmodel, 760 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DRH-30
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.