- Dit product kan niet worden gekocht.
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Pizzaroller Ø 420 mm, 1 rol “Linear”, in R.V.S.
€999,00
mm (B x D x H) : 585 x 422 x 388 – kW (elec) : 0.37
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Behandeling van 210 tot 600 g en instelbaar van 260 tot 400 mm in diameter.
- Compacte en economische deeguitroller
- Onderdelen die in contact komen met het deeg zijn gemaakt van roestvrij staal AISI 304
- “Koud” walsen, voor pizzadeeg op platen (enkele rol)
- Rol van voedselveilig HDPE, instelbare dikte, rolbescherming in roestvrij staal
- Voetpedaalbediening inbegrepen
- Apparaat gebouwd in overeenstemming met de geldende (CE) normen
ADVANTAGE: De deeguitrollers vereisen geen gespecialiseerd personeel en bieden aanzienlijke besparingen in tijd en geld. Ontworpen om praktische oplossingen te bieden voor het bereiden van pizza’s, brood, taarten, enz.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 585 × 422 × 388 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
585 |
Lengte (mm) |
422 |
Hoogte (mm) |
388 |
Volume (M3) |
0.18 |
Elektrisch vermogen KW |
0.37 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
Paardenkracht |
0.5 |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
1 Rol |
Lines |
LINEAR FORM EVO |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
Braadplaat op gas, vlakke plaat -Top- verchroomd hard “50 µm”
Beoordeeld met 0 van 5
€2.157,00
SKU:
G65/PLCD4T
Koelkast geventileerd, 400 liter, 1 deur
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
ID40-R6-2EME
Hoekrek in geanodiseerd aluminium 4 niveau’s “Modular Rack”
Beoordeeld met 0 van 5
€1.436,00
SKU:
RAA/344-4/EF
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.