“Onafhankelijke neutrale vitrine (met bodem)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Opboller 2500 stuks/uur 20/300 gr
€4.805,00
mm (B x D x H) : 350 x 570 x 810 – kW (elec) : 0.35
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Productie van 2500 stuks/uur.
- Balletjes van 20 tot 300 g
- Externe uitvoering met MAT-bekleding gecertificeerd door TUV Moca, geschikt voor contact met voedsel.
- Motor met laag energieverbruik en hoge efficiëntie.
- Verwijderbare spiraal en deegplaat, bedekt met keramisch Teflon voor hoge temperaturen.
- Aan de achterkant bevindt zich een opening met een veiligheidsschakelaar die zorgt voor een snelle en effectieve reiniging van het interieur.
- De vier wielen met remmen en de handgreep aan de voorkant zorgen voor gemakkelijke verplaatsing.
- Uitgerust met een krachtige en stille driefasemotor en een aansluiting voor een eenfasige stopcontact.
- Variabele snelheidsregeling die zich aanpast aan verschillende soorten deeg.
- Voedings-PVC-cilinder, omhuld met een geëxtrudeerde aluminium hoes.
- Apparaat gebouwd volgens CE-regelgeving voor professioneel gebruik.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 350 × 570 × 810 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
350 |
Lengte (mm) |
570 |
Hoogte (mm) |
810 |
Volume (M3) |
0.48 |
Elektrisch vermogen KW |
0.35 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Merk |
Diamond |
Familie |
Bouleuses |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Populaire keuzes voor jou
(1/2) mand, klein model, friteuse 23 liter
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
PP23-1/N
Onderstel (R.V.S.), voor oven 2x 6 pizza’s voor EFP/66R
Beoordeeld met 0 van 5
€483,00
SKU:
SFP/66-GX
Bakplaat half geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm
Beoordeeld met 0 van 5
€393,00
SKU:
154946
De HENDI Bakplaat half geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.