“Elektrische bakplaat met geribde plaat -TOP-” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Neutraal element met lade -Top-
€502,00 Oorspronkelijke prijs was: €502,00.€436,74Huidige prijs is: €436,74.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 300 x 600 x 280/400
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
– Uitschuifbare lade op geleiders, 205x470xh143 mm.
– Gemaakt van roestvrij staal AISI 304.
– Glad werkoppervlak. Op het frontpaneel bevindt zich een schuiflade op geleiders, uittrekbaar voor eenvoudig onderhoud, mogelijkheid om GN bakken h150 mm in te voegen.
– Het apparaat is gebouwd in overeenstemming met alle geldende voorschriften (CE).
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 300 × 600 × 280400 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
300 |
Lengte (mm) |
600 |
Hoogte (mm) |
280/400 |
Volume (M3) |
0.13 |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Eléments neutres |
Lines |
PRO 600 |
Subfamilie |
NEUTRAL |
Populaire keuzes voor jou
Koelgroep ” Geschrankt ” T° -15°-25°
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
AN300T-3G
Geventileerde vitrinetoonbank, met reserve, verticale ruit 90° met zuigerlift – FULL BLACK
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DPT26-V5
FULL Vitrine 260 Lt., 5 glazen niveaus, geventileerd – PASTRY – WIT
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
MAX/305-PW
Waterkolom, gas/elektrische fornuis module 400/1200 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A9/CWMB-4/12
Gekoelde opzetstructuur 7 x GN1/3 – 150 mm, met glasopbouw
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
SY160/DV-R6
Enkelvoudig laswerk met snijfunctie
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TSC/TA-90B/N
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.