“Anti kantelstruktuur 6 korven Ø 135 mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Neutraal element met lade -Top-
€502,00
mm (B x D x H) : 300 x 600 x 280/400
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 300 × 600 × 280400 cm |
---|---|
Goede deal |
1 |
Breedte (mm) |
300 |
Lengte (mm) |
600 |
Hoogte (mm) |
280/400 |
Volume (M3) |
0.13 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Eléments neutres |
Lines |
PRO 600 |
Subfamilie |
NEUTRAL |
Populaire keuzes voor jou
Vacuümverpakkingszakken – 100 st., HENDI, 100 st., 350x250mm
Beoordeeld met 0 van 5
€17,00
SKU:
970393
Volledige dampkap, (8/9T-2500 M3/h) 120 Pa, verlichting, regelaar, 4x filters
Beoordeeld met 0 van 5
€2.450,00
SKU:
CSL2009-VTB
Bakplaat half geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm
Beoordeeld met 0 van 5
€393,00
SKU:
154946
De HENDI Bakplaat half geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.
Hamburgerpers, HENDI, ø130 mm, 250x230x(H)270mm
Beoordeeld met 0 van 5
€283,00
SKU:
282113
De HENDI Hamburgerpers is voorzien van een duurzame behuizing en bovenpers uit geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor langdurige prestaties. Het tilt de hamburger automatisch op na het vormen, versnelt de voorbereiding en vermindert de handmatige hantering. Een praktische hendel maakt het eenvoudig om de hamburger uit de vorm te halen, terwijl de meegeleverde vetvrijpapieren hamburger scheiders zorgen voor een hygiënische en efficiënte stapeling. Voorzien van een eenvoudige drukknop om de pers te laten zakken en antislipvoetjes voor extra stabiliteit – deze pers garandeert keer op keer consistente resultaten.