“Papieren handdoekverdeler” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Module voor patisserie kast 2 schuifdeuren
€1.999,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 1500 x 640 x 850
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Gemaakt van AISI 441 roestvrij staal.
- 2 dubbelwandige geïsoleerde schuifdeuren, verstelbare tussenplank.
PLUS:
Stel uw meubel samen naar uw wens. Elke module is 500 mm breed, met uitzondering van de schuifdeurkasten die 1000, 1500 en 2000 mm breed zijn. Op verzoek kan een bovenblad van 800 mm diep worden toegevoegd.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 640 × 850 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
28 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
640 |
Hoogte (mm) |
850 |
Volume (M3) |
1.12 |
Merk |
Diamond |
Familie |
Modules |
Subfamilie |
EURONORM |
Populaire keuzes voor jou
Sapcentrifuge Titan, HENDI, 230V/700W, 246x439x(H)525mm
Beoordeeld met 0 van 5
€901,00
SKU:
221105
De HENDI Sapcentrifuge Titan, uitgerust met een krachtige motor, zorgt voor snelle en efficiënte sapextractie. De robuuste roestvast stalen behuizing biedt langdurige prestaties, terwijl de royale 7L-pulpcontainer een langdurige, ononderbroken werking ondersteunt. Met een productiecapaciteit van ongeveer 120 kg per uur is deze sapcentrifuge ontworpen om mee te draaien in drukke omgevingen.
Statische/geventileerde negatieve T° vitrine, 380 liter, met lichtbak
Beoordeeld met 0 van 5
€1.834,00
SKU:
E38NC/N2-LIQ
Kamer ISO 100, afm. int. 1830 x 1830 xh 2030 mm (6,8 m³)
Beoordeeld met 0 van 5
€6.060,00
SKU:
C65B/10BF
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.