“Pizzapan, HENDI, ⌀367x(H)21mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Koelgroep negatieve T°, 2,3 en 4 deuren
€1.595,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 432 x 487 x 340 – T° : -20°-10° – kW (elec) : 0.5
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Temperatuur: -10° 20°
- Bereid voor plaatsing op afstand.
- Tropicalized’ voor de werkomgevingstemperatuur: + 43 °C geventileerde luchtcondensor.
- Koelmiddel R452A.
- Hp 1/4.
- Het apparaat is gebouwd in overeenstemming met alle toepasselijke normen (CE).
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 432 × 487 × 340 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
28 |
Breedte (mm) |
432 |
Lengte (mm) |
487 |
Hoogte (mm) |
340 |
Volume (M3) |
0.07 |
Elektrisch vermogen KW |
0.5 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Neg |
-20°-10° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Populaire keuzes voor jou
Milkshaker – Design by Bronwasser, HENDI, designed by Robert Bronwasser, Geel, 220-240V/400W, 170x196x(H)490mm
Beoordeeld met 0 van 5
€166,00
SKU:
221631
Geen bar kan zonder deze stijlvolle milkshake mixer ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Robert Bronwasser. Naast mooi is de Hendi milkshaker ook nog eens erg praktisch. De bediening is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken, de basis is verzwaard voor stabiliteit en de motor is zeer krachtig. Hierdoor is deze mixer ideaal voor Frappés, freddo cappuccino's en natuurlijk milkshakes.
Wandkoelkast, geventileerd, 2 deuren GN 1/1, 260 liter
Beoordeeld met 0 van 5
€4.782,00
SKU:
TFM2/AG-2-EXPO
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.