“Koelcel ISO 100, binnen afmetingen 2830 x 5830 xh 2230 mm (36,79 m³)” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Koelgroep negatieve T°, 2,3 en 4 deuren
€1.595,00
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 432 x 487 x 340 – T° : -20°-10° – kW (elec) : 0.5
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Temperatuur: -10° 20°
- Bereid voor plaatsing op afstand.
- Tropicalized’ voor de werkomgevingstemperatuur: + 43 °C geventileerde luchtcondensor.
- Koelmiddel R452A.
- Hp 1/4.
- Het apparaat is gebouwd in overeenstemming met alle toepasselijke normen (CE).
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 432 × 487 × 340 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
28 |
Breedte (mm) |
432 |
Lengte (mm) |
487 |
Hoogte (mm) |
340 |
Volume (M3) |
0.07 |
Elektrisch vermogen KW |
0.5 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Neg |
-20°-10° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Populaire keuzes voor jou
Elektrische kantelbare kookketel 150 liter, indirecte verwarming
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
EMB/150I
Panoramische uitstaltoonbank, verwarmd, 4 niveaus, zonder reserve – GRIJS
Beoordeeld met 0 van 5
€5.042,00
SKU:
CB15HT-G5-P
Elektrische geribte bakplaat module 1/2, op open kast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
E9/PRA4
Planeetmixer, HENDI, Kitchen Line, 10L, 230V/600W, 422x475x(H)710mm
Beoordeeld met 0 van 5
€1.143,00
SKU:
222836
Gekoelde vitrine toonbank met ruit ” Self-Service “, op sokkels
Beoordeeld met 0 van 5
€4.403,00
SKU:
SG15BS/C1-R2
Bordenwarmer enkel, HENDI, 230V/400W, 393x571x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€454,00
SKU:
250167
De HENDI Bordenwarmer enkel houdt tot 72 stuks ⌀24 cm / 40 stuks ⌀33 cm borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.