“Kapvaatwasser, mand 500×500 mm “Full Hygiene”, met doorlopende ontharder + damp condensor-recuperator” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Kassa meubel – ZWART
€1.877,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.877,00.€1.632,99Huidige prijs is: €1.632,99.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 800 x 940 x 910
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Afzonderlijke kassa element
- Lade, legplank en stopcontact inbegrepen.
- NB: PRM meubel op aanvraag
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 940 × 910 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
940 |
Hoogte (mm) |
910 |
Volume (M3) |
0.99 |
Familie |
Eléments caisse |
Subfamilie |
800 |
Lines |
ATLANTA LINE |
Merk |
Diamond |
Merk |
Diamond |
Familie |
Eléments caisse |
Lines |
ATLANTA LINE |
Subfamilie |
800 |
Populaire keuzes voor jou
Houtskooloven-BBQ, GN 1/1 (60 Kg/h)/Zwart
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CBQ-060/BK
Gekoelde vitrinetoonbank gebogen ruit, geventileerd, met reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
MY30/C1-VV/R2
Muurmodel met topelement en “vierkante” open uitstalvitrine 3 niveau’s (met gordijn), gekoeld, geventileerd, 4x GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DPA/CTVA315-R2
Elektrisch fornuis 4 verlaagde platen, op open kast.
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
E7/4SPA7-N
Geventileerde gekoelde vitrines voor snacks_hoge ruiten, groep op afstand, met reserve
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
VA17XR/R
Combi koelkamer ISO 100, binnen afmetingen 2740x5740xh2300 mm (34 913 Lit)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
C3810/XPM-COMBI
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.