“Open onderstel op verstelbare poten in R.V.S.” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Kaas rasp machine, HENDI, 30 kg/h, 230V/380W, 292x226x(H)302mm
€543,00 Oorspronkelijke prijs was: €543,00.€488,70Huidige prijs is: €488,70.
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Functioneel en praktisch, stabiele voet.
Ondanks kleine afmetingen, grote prestaties.
Ideaal voor het raspen van Parmezaanse kaas en andere harde kaassoorten.
Voorzien van overbelasting beveiliging.
Inclusief 1,3 L container voor geraspte kaas.
Snelheid: 1400 T/min.
Gewicht 8 kg.
Afmetingen roller ø110×60 mm.
Specificaties
Productgegevens
Gewicht | 8,06 kg |
---|---|
Afmetingen | 226 × 292 × 302 cm |
Breedte (mm) |
226 |
Lengte (mm) |
292 |
Hoogte (mm) |
302 |
Merk |
Hendi |
Gewicht (kg) |
8,06 |
Lengte verpakking (mm) |
307 |
Breedte verpakking (mm) |
263 |
Hoogte verpakking (mm) |
360 |
Gewicht verpakking (kg) |
8,89 |
Onderdelen |
931165,940655 |
Verpakkingstype |
Doos |
Hoofdmateriaal |
Metalen |
Andere materialen |
Roestvast staal |
Populaire keuzes voor jou
Element met gekoeld bovenblad 4x GN 1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
IN/RPX15-P-LIQ
Elektrische bakplaat met vlakke plaat -TOP-
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
E22/PL4T-N
Spoeltafel met 2 kuipen 400x500x275 links druipvlak op kast met 2 schuifdeuren en nis voor vaatwasser
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
L1621VS-AS-D
Optie: slot voor kasten
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
ATG0136/U
1000 gladde vacuümzakken 150×300 mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
A25-1530-N
Vriestafel, geventileerd, 2 deuren GN 1/1, (zonder groep)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TS2B/H
Sauswarmer dubbel, HENDI, 1,3L, 220-240V/400W, 270x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201725
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.