“Zijblad voor Green Fire barbecues, HENDI, 480x298x(H)160mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Hakmolen in R.V.S. N° 22, tafelmodel, Ø 4,5 mm, 200 kg/h
€3.372,00
mm (B x D x H) : 610 x 479 x 462/568 – kW (elec) : 2.2
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- AISI 304 roestvrij stalen frame.
- Geventileerde motor (IP 55), voor een intensief gebruik.
- Tandwielaandrijving in oliebad, dubbele bescherming tegen vloeistoffen (tussen de hakselkop en de motor).
- Hakerkop van AISI 304 roestvrij staal, inclusief bovenste trechter (verwijderbaar), eenvoudig te bevestigen zonder gereedschap, volledig verwijderbaar, eenvoudig en hygiënisch onderhoud.
- Laagspanningsbediening 24 V, beschermingsklasse IP 54 met omgekeerde draairichting (bij blokkering).
- Apparaat vervaardigt volgens de geldende EC-normen.
Specificaties
Productgegevens
| Afmetingen | 610 × 479 × 462568 cm |
|---|---|
| Leveringsvertraging leverancier |
35 |
| Breedte (mm) |
610 |
| Lengte (mm) |
479 |
| Hoogte (mm) |
462/568 |
| Volume (M3) |
0.32 |
| Elektrisch vermogen KW |
2.2 |
| Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
| Paardenkracht |
3 |
| Merk |
03-Diamond Gold |
| Familie |
Groupe en acier inox |
| Subfamilie |
N° 32 / VENTILATED MOTOR |
| Lines |
MEAT LINE |
Populaire keuzes voor jou
Neutraal werkelement, module 1/1 -Top-
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
N7/PT7T-N
Verchroomde bakplaat 2/3 vlak, 1/3 geribd, Mod.1/1, op open kast
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
G9/PMCA8
Steun in “imitatie R.V.S.” voor GDX8/35-DP + 4 wielen, 2 met rem
Beoordeeld met 0 van 5
€1.734,00
SKU:
SGD8-RSI
Stoom-grill op gas, met gietijzeren braadrooster -Top-
Beoordeeld met 0 van 5
€2.458,00
SKU:
G65/GGF7T
Bakplaat half geribbeld, HENDI, Kitchen Line, 220-240V/2400W, 527x404x(H)233mm
Beoordeeld met 0 van 5
€393,00
SKU:
154946
De HENDI Bakplaat half geribbeld Kitchen Line heeft een gehard stalen bakplaat dat temperaturen tot 300°C kan bereiken. Het geribbelde gedeelte is perfect voor het bereiden van vet vlees en worstjes, terwijl het gladde gedeelte perfect is voor eieren en pannenkoeken. De combinatie van de spatranden en de verwijderbare vetopvangbak bevordert de reiniging en hygiëne.
