“Mand voor pastakoker, frontale handgreep” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Groep DBT201/TS-GR, lucht condensor (85/60Kg)
€6.768,00 Oorspronkelijke prijs was: €6.768,00.€5.888,16Huidige prijs is: €5.888,16.
Beschikbaar via nabestelling
mm (B x D x H) : 930 x 680 x 480 – kW (elec) : 3.7 – Voltage : 400/3N 50Hz
Beschikbaar via nabestelling
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Productiviteit : Van +70° tot +3° 85 Kg en van +70° tot -18° 60 Kg.
- Compressor unit (semi-hermetisch), geventileerde condensor.
- Koelmiddel R404A door middel van thermostatisch expansieventiel.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 930 × 680 × 480 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
35 |
Breedte (mm) |
930 |
Lengte (mm) |
680 |
Hoogte (mm) |
480 |
Volume (M3) |
0.46 |
Elektrisch vermogen KW |
3.7 |
Elektrische verbinding 2 |
400/3N 50Hz |
Paardenkracht |
2 |
Merk |
Diamond |
Lines |
GOLD LINE PLUS |
Populaire keuzes voor jou
Gekoelde opzetvitrine 10x GN 1/4 – 150 mm, met R.V.S. deksel
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
SX200/CC-R6-LIQ
Kapvaatwasser & pottenwasser, mand 600×500 mm + waterverzachter in continu + damp condensor-recuperator “Full Hygiene”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DCR49/6-AC-RC
Oven voor bakkerij en banketbakkerij, ronddraaiend, 15 of 18 Niv.(600×800 mm)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
FRM/5E-L
Rekkengeheel in aluminium in “L” 4 niveau’s voor C5.9A/PM
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
GA594/EF
Kit voor schuin dak voor hangkast “PA…/B” en “PSC…/B”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TSP/12
Moduleerbare tablet “Modular rack”
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
TC/1304/EF
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.