“Bain-marie op gas, tafelmodel GN 1/1 – 150 mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Geventileerde warmkast (of) warmhoudkast, 2 klapdeuren
€1.557,00
mm (B x D x H) : 800 x 460 x 925 – T° : +30°+130° – kW (elec) : 3
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
– Capaciteit 120 borden tot diameter 340 mm of GN 2/3 en GN 1/1 bakken.
– Volledig uit RVS vervaardigd.
– Uitgerust met een thermostaat tot 130°C, die een kerntemperatuur van 65°C toelaat (HACCP-normen).
– Waterreserve om de vochtigheidsgraad te behouden.
– 2 warmteventilatoren voor een perfecte verdeling van de warmte.
– Magnetische deursluitingen.
– Geleverd met 3, in de hoogte regelbare, roosters: 700×345 mm.
– Perfecte mobiliteit op 4 wielen, waarvan 2 met rem.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 460 × 925 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
460 |
Hoogte (mm) |
925 |
Volume (M3) |
0.34 |
Elektrisch vermogen KW |
3 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+30°+130° |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Ventilées |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Lines |
WARMER LINE |
Populaire keuzes voor jou
Kamer ISO 80, afm. int. 2140x1540xh1950 mm (6426 liter)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
C67B/PM
Gekoelde vitrine, 5 roosters, geventileerd, 360 LT, Zwart
Beoordeeld met 0 van 5
€5.974,00
SKU:
SNE/GB-B7-R2
Vitrine 4 zijden T° positief, 5 niveaus in glas, geventileerd, 480 Lit., WIT
Beoordeeld met 0 van 5
€5.019,00
SKU:
INN/VN-W5-R2
Bordenwarmer dubbel, HENDI, 230V/800W, 735x589x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€635,00
SKU:
250174
De HENDI Bordenwarmer dubbel houdt tot 108 stuks ø24 cm (64 stuks ø33 cm) borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.