“Onderstel voor NANO ovens 5x 450x340mm, HENDI, 560x510x(H)800mm” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Geventileerde opwarm – of warmhoud kast , 1 draaideur
€1.042,00
mm (B x D x H) : 425 x 460 x 925 – T° : +50°+130° – kW (elec) : 1.5
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
– Capaciteit voor 60 borden tot diameter 340 mm of bakken GN 2/3.
– Volledig uit RVS vervaardigd.
– Uitgerust met een thermostaat tot 130°C, die een kerntemperatuur van 65°C toelaat (HACCP-normen).
– Waterreserve om de vochtigheidsgraad te behouden.
– 1 warmteventilator voor een perfecte verdeling van de warmte.
– Magnetische deursluiting.
– Geleverd met 3, in de hoogte regelbare, roosters: 330×345 mm.
– Perfecte mobiliteit op 4 wielen, waarvan 2 met rem.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 425 × 460 × 925 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
425 |
Lengte (mm) |
460 |
Hoogte (mm) |
925 |
Volume (M3) |
0.18 |
Elektrisch vermogen KW |
1.5 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50-60Hz |
Elektrisch vermogen C Pos |
+50°+130° |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Ventilées |
Subfamilie |
ELECTRIC |
Lines |
WARMER LINE |
Populaire keuzes voor jou
Kit van 2 aansluitingen voor frontale ruit “hoestscherm” (4st)
Beoordeeld met 0 van 5
€94,00
SKU:
IN/K2F
Spoeltafel met 1 kuip, 1 rechts druipvlak, met onderstel
Beoordeeld met 0 van 5
€866,00
SKU:
L1410D-KD-D
Flessenkoeler geventileerd “Back Bar”, 3 schuifdeuren
Beoordeeld met 0 van 5
€2.126,00
SKU:
TABS3/D-R2
Bordenwarmer dubbel, HENDI, 230V/800W, 735x589x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€635,00
SKU:
250174
De HENDI Bordenwarmer dubbel houdt tot 108 stuks ø24 cm (64 stuks ø33 cm) borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.