“Elektrische oven “TOUCH” met boiler, stoom en convectie 10xGN1/1+ Cleaning” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Gekoelde top element op gekoelde kast 4x GN 1/1
€7.256,00 Oorspronkelijke prijs was: €7.256,00.€6.312,72Huidige prijs is: €6.312,72.
mm (B x D x H) : 1500 x 800 x 900 – T° : +2°+10° -10°-3° – kW (elec) : 0.5
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Bovenblad 1,5 mm met afgeronde rand 70mm.
- Diepgetrokken kuip GN-200 mm, met GN-afmetingen, afgeronde hoeken en afvoer.
- Gemaakt van AISI 304 roestvrij staal op 150 mm verstelbare roestvrijstalen poten.
- Ingebouwde hermetische eenheid.
- Condensbak onder eenheid.
- Koelgas R290.
- GASTRONORM koelmeubel met afgeronde hoeken.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1500 × 800 × 900 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
1500 |
Lengte (mm) |
800 |
Hoogte (mm) |
900 |
Volume (M3) |
1.4 |
Elektrisch vermogen KW |
0.5 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Neg |
+2°+10° |
Elektrisch vermogen C Pos |
-10°-3° |
Merk |
03-Diamond Gold |
Familie |
Elementen Gekoeld bovenblad |
Lines |
SELF 800 |
Populaire keuzes voor jou
Panoramische gekoelde self-service toonbank – GRIJS/ZWART
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
BN150/V-E8/P9
Roterende elektrische droogmachine, capaciteit 18 kg, met afwisselende rotatie TOUCH SCREEN
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DSE-18/TS
Centrifugale ventilator met omkasting
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CA7/7/14
Elektrische convectieoven 4x 600×400 mm + manuele bevochtiger
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
CPE644-E
Element met ondiepe kuip op open kast 6x GN1/1
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
S80/RPT23-R2
Snelvriescel, TOUCH SCREEN 5x GN 1/1 (of) 600×400 (20-12 Kg)
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
DBT51/TS
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.