“R.V.S. onderstel LD12/35-N, nylonwielen, 2 met rem” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Gekoeld topelement, geventileerd, 4x GN 1/1
€5.146,00
mm (B x D x H) : 1455 x 700 x 570 – T° : +2° +5° – kW (elec) : 0.9
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 1455 × 700 × 570 cm |
---|---|
Goede deal |
1 |
Breedte (mm) |
1455 |
Lengte (mm) |
700 |
Hoogte (mm) |
570 |
Volume (M3) |
1.3 |
Elektrisch vermogen KW |
0.9 |
Elektrische verbinding |
230/1N 50HZ |
Elektrisch vermogen C Pos |
+2° +5° |
Merk |
Diamond |
Familie |
Elementen Gekoeld bovenblad |
Lines |
SELF DROP IN ARMONIA |
Populaire keuzes voor jou
Hamburgerpers, HENDI, ø130 mm, 250x230x(H)270mm
Beoordeeld met 0 van 5
€283,00
SKU:
282113
De HENDI Hamburgerpers is voorzien van een duurzame behuizing en bovenpers uit geanodiseerd aluminium, wat garant staat voor langdurige prestaties. Het tilt de hamburger automatisch op na het vormen, versnelt de voorbereiding en vermindert de handmatige hantering. Een praktische hendel maakt het eenvoudig om de hamburger uit de vorm te halen, terwijl de meegeleverde vetvrijpapieren hamburger scheiders zorgen voor een hygiënische en efficiënte stapeling. Voorzien van een eenvoudige drukknop om de pers te laten zakken en antislipvoetjes voor extra stabiliteit – deze pers garandeert keer op keer consistente resultaten.
Elektrische kantelbare braadpan, R.V.S. kuip, capaciteit 30 liter “Alpha 650”
Beoordeeld met 0 van 5
€4.031,00
SKU:
E65/BRI7T-230V/3-N
Bordenwarmer dubbel, HENDI, 230V/800W, 735x589x(H)766mm
Beoordeeld met 0 van 5
€635,00
SKU:
250174
De HENDI Bordenwarmer dubbel houdt tot 108 stuks ø24 cm (64 stuks ø33 cm) borden warm en klaar om te serveren. Het helpt om de temperatuur van het voedsel van de keuken tot de tafel van de klant te behouden zodat alle smaak behouden blijft. Deze bordenwarmer is de perfecte oplossing voor restaurants, kantines en cateringevenementen waar grote hoeveelheden maaltijden tegelijk worden bereid en geserveerd.