“Gasoven, directe stoom en convectie, 6x GN 1/1+Cleaning” is toegevoegd aan je winkelwagen. Winkelwagen bekijken
De verzending wordt binnen 3-4 werkdagen uitgevoerd.
Gassalamander, regelbare 4 niveau’s
€2.914,00
mm (B x D x H) : 800 x 590 x 590 – kcal/h (gas) : 7000
- Alle producten hebben een garantie van 12 maanden.
- Prijzen zijn exclusief BTW.
Beschrijvingen
- Volledig vervaardigt in R.V.S.
- 1 warmzone voor zuinig koken met volle of halve vermogen.
- 2 keramische hoge druk buisbranders, bolkraanregeling veiligheidsthermokoppels.
- Eenvoudig onderhoud door verwijderbare schotel.
- Optie: wandbevestiging.
Specificaties
Productgegevens
Afmetingen | 800 × 590 × 590 cm |
---|---|
Leveringsvertraging leverancier |
42 |
Breedte (mm) |
800 |
Lengte (mm) |
590 |
Hoogte (mm) |
590 |
Volume (M3) |
0.4 |
Kcal Power |
7000 |
Heeft accessoires |
1 |
Merk |
02-Diamond Silver |
Familie |
Réglables |
Subfamilie |
GAS |
Lines |
SALAMANDER LINE |
Populaire keuzes voor jou
Toaster 4-sneetjes, HENDI, 240V/1500W, 295x335x(H)180mm
Beoordeeld met 0 van 5
€83,00
SKU:
261187
De HENDI Toaster 4-sneetjes bereidt tot 4 goed geroosterde of licht gouden sneetjes toast dankzij de 7 warmteniveaus en 3 functies: roosteren, opwarmen en ontdooien. Het broodrooster beschikt over 2 verwijderbare kruimelbakken en 2 verwarmingszones, individueel in te stellen. Het broodrooster bevat 4 ruime sleuven voor verschillende broodsoorten en diktes.
Electrische .”TOUCH” oven directe stoom en convectie 6xGN1/1+ cleaning
Beoordeeld met 0 van 5
€11.554,00
SKU:
SDET/XC-06-230V/3-
Oven voor bakkerij en banketbakkerij, ronddraaiend, 15 of 18 Niv. (450×650 mm of 500×700 mm)
Beoordeeld met 0 van 5
€33.444,00
SKU:
FRM/4E-F
Sauswarmer enkel, HENDI, 0,65L, 220-240V/200W, 150x223x(H)282mm
Beoordeeld met 0 van 5
€120,00
SKU:
201718
De HENDI Sauswarmer is perfect om chocoladesaus en andere sauzen op de juiste temperatuur te houden om het gemakkelijk over ijs, crêpes en andere desserts te doseren. Plaats de fles in de verwarmer en de inhoud wordt opgewarmd tot de ingestelde temperatuur. Verander de temperatuur om de chocoladesaus dunner of dikker te maken.